200 új munkahely Üllőn

2010. szeptember 24.
A logisztikai központokat, üzleti parkokat fejlesztő és kezelő globális ingatlancsoport, a Goodman átadta az Üllő Airport Logisztikai Központ második ütemét.
A 16 000 négyzetméter raktár- és 1 000 négyzetméter irodaterületet az Oriflame Hungary Kft. bérli, ahol közép-európai elosztó központját alakítja ki.

A logisztikai központ második ütemének építése ez év februárjában kezdődött. Az üllői bázis első két befejezett létesítménye a teljes, 155 000 négyzetméternyi fejlesztési potenciál közel egyharmadát teszi ki. Az Üllő Airport Logisztikai Központ első, 27 000 négyzetméteres ütemét 2009-ben adták át a német Rossmann drogérialánc hazai leányvállalata számára – tájékoztatta lapunkat a beruházó.

Az első ütemhez hasonlóan a most átadott raktár is teljes mértékben a bérlő igényeinek megfelelően épült. A cég számára létfontosságú a gyors és pontos disztribúció, mivel közvetlenül ebből a létesítményből szolgálja ki szépségtanácsadóit. A cég új elosztó központja mintegy 200 új munkahelyet teremt.

– Térségbeli növekedésünk okán egy olyan modern és igényeinkre szabott raktárra volt szükségünk, amelyet új regionális elosztó központként működtethetünk. Számos helyszín szemügyre vétele után döntöttünk a Goodman logisztikai parkja mellett. Az építkezés gyorsan és zökkenőmentesen zajlott, fél év alatt elkészült az új létesítmény – mondta Szuchy Csaba, az Oriflame Hungary Kft. régiós logisztikai központjának vezetője.

– Büszkék vagyunk, hogy ismét egy nagynevű, nemzetközileg elismert vállalatot köszönthetünk üllői központunk bérlőjeként. Azért küzdünk, hogy megfeleljünk partnereink elvárásainak, és a jelek szerint jó úton haladunk – hangsúlyozta Török Zsombor, a Goodman Magyarországért, Szlovákiáért és Csehországért felelős regionális igazgatója.

 

ren« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció