2010. március 16.
A helyi iskolák mellett több térségbeli művelődési intézmény is tartalmas táborokba várja nyáron a gyerekeket.

A tavalyi év tapasztalatai alapján idén újra megszervezik Monoron a képzőművészeti napközis tábort. Július 12-e és 16-a között várják a Vigadó munkatársai a hat évesnél idősebb gyerekeket. Minden napra reggel nyolc órától, délután négyig más-más programmal készülnek. Biztosan lesz festészet, néptánc, szobrászat, hangszerismertető és színjátszás. Emellett lesz még egy sportnap, amit a monori uszodában és sportpályán töltenek a gyerekek és lesz egy autóbuszos kirándulás is. A 16.000 forintos részvételi díj tartalmazza a napi kétszeri étkezést, uszodabelépőt, a kirándulást és a foglalkozások eszközeinek árát.
A vecsési József Attila Művelődési ház idén már 14. alkalommal szervezi meg a bentlakásos képzőművészeti alkotótábort. A gyerekeket 8-tól 15 éves korig várják a június 27-től július 4-ig megrendezésre kerülő táborba, ahol a következő művészeti ágakban lehet tevékenykedni: szövés, gyöngyfűzés, batikolás, kosárfonás, kerámia-korongozás, fafaragás, csuhé, bőrözés. emellett egyéb programokon – vetélkedőkön, főzőversenyen, fürdőzésen, számháborúban is részt vehetnek a jelentkezők. A részvételi díj: 30 ezer forint.
Szintén a JAM Ház szervezi Jászdózsán a nomád tábor június 19-től 25-ig. Programok: harci, kovács és régészeti bemutató; lovaglás, íjászat, íjászverseny, csatacsillag-dobás, kelevézhajítás, strandolás, kajakozás, kenuzás, rendhagyó történelemóra és még sok minden más. Szállás: jurtákban és kőházban. A részvételi díj itt is 30 ezer forint.
Mindegyik művelődési intézmény lehetőséget biztosít a részletfizetésre.

PJ

Címkék: gyerekek nyaralás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció