Válogass a zenék között és rúgd a bőrt!

2010. július 12.
Harmadik alkalommal rendezik meg Maglódon a Nagyhíd Fesztivált, melynek idei díszvendége a maglódi Szlovák Kisebbségi Önkormányzat. A kétnapos rendezvényen a szervezők számos koncerttel, sporteseménnyel, játékkal várják az érdeklődőket.

A fesztivál nyitónapja, augusztus 6-a a gépzene jegyében telik. Dj Paga, mint házigazda szolgáltatja vendégeivel a zenét, a műkedvelő dj-k műsorán kívül pedig dj eszközbemutató és mini vidámpark várja a zenerajongókat.

A családi és koncertnapként meghirdetett augusztus hetedikén tíz órától kezdődnek a sport- és szórakoztató programok. Délelőtt a mazsoretteké és amatőr előadóké a színpad. Ezzel párhuzamosan rendezik meg a „Gyerünk a rétre, rúgd a bőrt” jelmondatú rangadót, délután pedig futóverseny mozgatja meg a kihívásokat kedvelő résztvevőket. Az abszolút győztes férfi és női futó elnyeri a fesztivál vándorkupáját, melyet egy évig őrizhetnek.

Az igazi zenei őrület a koraesti órákban indul. Két színpadon rock-, blues- és metálzenekarok gondoskodnak a fergeteges hangulatról egészen hajnalig, és hogy az élmény még teljesebb legyen, a látványt profi fénytechnikai eszközök segítik. A teljesség igénye nélkül sorolva fellép a Continoom, a Wégső Csapás, a Dinoszaurusz Rock Band, a Torzió, a Sansculotte, az Alcohol, a legtöbben azonban valószínűleg az este tíz órakor kezdődő Depresszió koncertre lesznek kíváncsiak. Ezzel még nem ér véget a kétnapos zenei ünnep, hiszen késő éjszaka színpadra lép a Domino Rock Band, a Krízis és az Iron Maiden Tribute Band.

rencsiga

Címkék: Nagyhíd Fesztivál koncert zene

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció