Agyonverték volna egy rossz megjegyzés miatt

2011. május 27.

Újabb három embert vett őrizetbe a rendőrség az április 20-án, a monorierdei vasútállomáson történt emberölési kísérlet ügyében. A támadók, akik közül már hatan vannak rács mögött, egy megjegyzés miatt vertek baseballütővel és vascsövekkel félholtra egy férfit.


A 48 éves monorierdei férfit április 20-án este támadták meg a vasútállomáson. A támadók egyike, egy 35 éves férfi tért vissza társaival a helyszínre, hogy a férfi által a barátnőjére tett, sértőnek vélt megjegyzésért elégtételt vegyen. Az áldozatot husángokkal, vascsövekkel és baseballütőkkel verték a támadók, amíg csak lélegzett. A brutálisan bántalmazott ember életveszélyes sérülésekkel került kórházba, állapota a mai napig is válságos. 
A támadók egy részét a Pest megyei nyomozók rövid időn belül elfogták: a 35 éves monorierdei férfit, valamint 31 éves társát emberölési kísérlettel, egy másik férfit csoportos garázdasággal gyanúsítanak. A három, már előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított bűntársait a napokban fogták el a rendőrök. Egy 25 éves pilis lakost emberölés kísérlete, két társát - egy 33 éves és egy 37 éves pilisi lakost - felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A most elfogott újabb három gyanúsított esetében is kezdeményezte a rendőrség az előzetes letartóztatást.

Címkék: rendőrség támadás bűncselekmény vasútállomás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció