A Budafoktól három pontot szerzett a Monor

2008. november 15.
Az NBIII 14. fordulójában remekül kezdett a Monor, már a mérkőzés 8. percében Csikós Ferenc révén megszerezte a vezetést.

A gyors találat teljesen megzavarta a vendég Budafokot, s az előny visszaszerzése érdekében még a szabálytalanságoktól sem riadtak el. Előbb a 12. percben a vendég Havlik Csaba Simon Zsoltot vágta fel a 16-oson belül, melyet a bíró 11-essel büntetett. Simon Zsolt azonban a kapufára bombázta a labdát. De nem kellet sokat várni a következő lehetőségre, a 30. percben Csőkét rántotta le a szélen Fábián Zoltán, így jöhetett az újabb büntető. Ezúttal Csikós próbálkozott, de most a lövését a vendégek kapusa, Frank védte. A próbálkozásoknak meg lett az eredménye, végül Simon Zsolt passzát Magyar Tamás vágta a hálóba (2-0). Bár a Budafok a pihenő után már összeszedett támadásba lendült, és Nagy Gábor góljával sikerült is szépítenie, a második játékrészben folyamatos nyomás alatt tartotta a Monort, mégis további találat híján meg kellet elégednie a vereséggel, s így  Monoron maradtak a győzelem után járó pontok.
14. forduló eredményei: Érdi VSE–Gyulai Termál FC 3-1, Algyő SK-Bp. Honvéd B 2-1, Monor SE–Budafoki LC 2-1, Kiskunfélegyháza–Jászapáti VSE 3-0, Szolnok Spartacus–Kecskeméti TE II. 2-0, Újbuda TC–FC Dabas 1-5, Izsáki Sárfehér SE–Tisza Volán SC 1-2, Hódmezővásárhely–Orosháza FC 4-2.
DRI


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció