A  csodadoktor

Egy férfi, aki azt állítja csodaolajával képes meggyógyítani a gyógyíthatatlant.

2014. február 11.
Szemfényvesztőkkel, vajákosokkal, önjelölt gyógyítókkal és hamis gyógymódokkal Dunát lehet rekeszteni. Sajnos ezen már meglepődni sem nagyon tudunk, hiszen a humbug tökéletesen passzol a mai világhoz, melyben a tisztesség és a becsület egyre kevésbé kifizetődő az ügyeskedéssel és a csalással szemben. Miért is lenne ez másképp éppen a gyógyítás terén?
A hókuszpókoló gyógyítók pontosan tudják, hogy az elesett emberek az utolsó szalmaszálba is belekapaszkodnak, hogy kikecmeregjenek egy betegségből vagy egy borús élethelyzetből, amelybe a sors taszította őket. Mások keserűségét, kiszolgáltatottságát szédületes leleménnyel képesek kihasználni ezek a svindlerek. Olyannyira, hogy sokszor még megélni is képesek a szemfényvesztésből.
Hogy Peresztegi Sándor, akivel mi egy nem várt helyzetben, egy üllői festőművész kiállításmegnyitóján akadtunk össze, a kuruzslók közé tartozik-e, arról megoszlanak a vélemények. Olyan is akad, aki feltétlenül bízik benne, más viszont erősen kételkedik a gyógyító módszereiben.
A férfi a rendezvényen beszédet is mondott, ezzel keltette fel az érdeklődésünket. Messzire kalandozott az esemény témájától, hosszasan méltatta tehetségét, elismertségét, magas szintű képzettségét, majd előállt a leghajmeresztőbb történettel, amit valaha hallottunk.

Az amerikai Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatallal, azaz a NASA-val közös tudományos kutató-fejlesztő munkát végez – mesélte Peresztegi Sándor. E tevékenységének egyik gyümölcse az a csodaolaj is, amellyel – állítása szerint – képes megfiatalítani a szervezetet, és a legfélelmetesebb halálos betegségekből is kigyógyítja vele az embereket. Olyanokból mint a rák, a szklerózis multiplex vagy a Parkinson-kór.
Miután megemésztettük amit az üllői eseményen hallottunk, úgy gondoltuk felkeressük a férfit, mert ha igaz amit mondott akkor azért, ha pedig valami turpisság van a dologban, akkor meg azért fontos tájékoztatni az olvasókat – gondoltuk. Mert attól kezdve, hogy emberek egészségéről van szó a történetben, már nem babra megy a játék.
A személyes találkozásra előre egyeztetett időpontban egy családi ház étkezőjében, Peresztegi Sándor üllői bázisán került sor. Egyébként a Szlo­vákiában lévő Du­na­­szer­da­­­he­lyen vezet egy jólmenő kli­nikát, Üllőre helybéli páciensei kedvéért jár. Korábban Koreától az Egye­sült Ál­lamokig bejárta a világot, a legmagasabb körökben is megfordult, királyi méltóságokat is gyógyított – mesélte.
Marika, a családi ház tulajdonosa engedi, hogy a lakása olykor alkalmi „rendelővé” váljon, talán azért, mert ő is komoly betegséggel, rákkal küzd. A gyógyu­lásban pedig a professzor – a háziasszony nevezi így Peresztegit – segít neki. Természetesen jár a kórházi orvosa által előírt kezelésekre is, a professzor csak kiegészíti az ott alkalmazott terápiát.
PhD. Peresztegi Sándor – avagy a professzor – ugyanis saját állítása szerint szakpszichoterapeuta, diagnoszta, belgyógyász, pszichológus és reflexológus egy személyben. Egy ilyen képzett ember legalább a fél életét neves egyetemek előadótermeiben töltötte – gondolhatjuk – mégis zavarba jön, mikor megkérdem tőle hol szerezte tudományos fokozatát és szakirányú képesítéseit.
Nem Magyarországon – feleli kissé zavartan –, pedig itt tanult, de mégsem kapott érte diplomát. De ez inkább a hazai oktatás szegénységi bizonyítványa semmint az övé, és ha lehet erről többet nem beszél, nehogy megharagudjanak rá. Hogy ki és miért haragudna meg azt nem árulja el, de arckifejezéséből ítélve kényes témát feszegetek. Hagyom is, hadd beszéljen valami másról, például nagy találmányáról, a csodaolajról.

Peresztegi Sándor állítja, csodaolajával csodákra képes

A milliókat érő találmány
– Egy a NASA által kifejlesztett gépben készül titkos eljárással, 220 millió dollárba kerül flakononként – mondja az olajról, majd hozzáteszi, természetesen ingyen kezeli vele pácienseit, mert azt szeretné, ha minél többen meggyógyulnának a betegségekből. Mindössze 40 eurót – cirka 12 ezer forintot – kell kifizetnie alkalmanként annak, aki tőle és a csodaolajtól várja a gyógyulást, de ez csak az adminisztrációs díj, amely az amerikai tulajdonosokat illeti. Végül is tényleg ingyen van...
Az olaj előállítását úgy kell elképzelni, mint a pálinkafőzést, csak a cefre helyett itt a 148 gyógynövényből kinyert 4000 liter olajat öntik bele egy méregdrága, a NASA által kifejlesztett gépezetbe. Ez először 400 literré, később 40 literré sűríti össze a folyadékot. Sűrített formában pedig megegyezik a delfin agysejtjének pontos másával – magyaráz tovább Peresztegi. Az eljárás végén 2 deciliter olaj távozik a szerkezetből, ez pedig már az a bizonyos csodaolaj – és most jól figyeljenek –, amely képlete pontosan megegyezik egy 24 éves ember agysejtjének másolatával. Így lehet, hogy nem csak gyógyít, fiatalít is a csodalötty – tudom meg a professzortól.
Rezzenéstelen arccal hallgatom tovább az egyre kuszább történeteket az általa felfedezett vakond-szindrómáról, mitokondriumokról, a koreai királyi családról és a tudományos elismeréseiről. Közben arra gondolok, hogy a hajmeresztő történetek és ez az egyre hevesebb gesztusokkal magyarázó férfi csak valami vicc része lehet. Tekintetemmel a kamerát keresem, mert a delfin agysejtjéhez, majd a 24 éves emberi agysejthez hasonlított csodaolaj nem lehet máshol téma, csak egy átverős showműsor rejtett kamerás forgatásán.

Valóság, vagy megtévesztés?
Hamarosan távozom Peresztegi Sándor „rendelőjéből”, a személyével kapcsolatos további információéhségemet pedig már az internet segítségével csillapítom. Peresztegi Sándor önéletrajzában azt írja, 2007-ben az Európai Unió Tudományos Alkotói Nagydíjjal tüntette ki Öngyógyítás, A rák gyógyítása, valamint Az anatómia alapjai című könyveiért és addigi tudományos munkássága elismeréseként. Az Európai Unió hazai információs ügyfélszolgálatán néztünk utána létezik-e az említett díj. Az Európa-szerveren, az Európai Unió hivatalos weboldalán – ahonnan elérhető az unió valamennyi intézménye, jogi dokumentuma, adatbázisa – sem találta az ügyfélszolgálat kollégája az elismerést.
Az önéletrajzban szerepel, hogy 2001-től 2003-ig a be sem jegyzett, kísérleti jelleggel működő, mára pedig már nem is létező Magyar Bibliatudományi Egyetem ideiglenesen választott rektora és etikai tanszékének ideiglenesen megbízott vezetője is volt. Majd ez az egyetem 2003-ban – megszűnésének évében – tiszteletbeli doktorrá avatta Peresztegit. Mivel az önéletrajzán kívül más nem bizonyítja, hogy az említett egyetem valaha is létezett, talán azt is feltételezhetjük, hogy csak a delfin agysejtek mellékhatása ez a képzelgés...
Egy évvel később szakterületén – bármi legyen is az – világelsővé minősítették, és az ezzel járó honoris causa – azaz tiszteletbeli – doktorrá avatták. Ezt is próbáltuk ellenőrizni, de nem találtunk másik forrást, amely megerősítette volna az állítást.
Csak azt tudjuk, hogy van egy csodadoktor, akiről senki sem tudja, hol szerezte tudományos fokozatát, orvosi képesítését. A kitüntetések és a díjak, amelyekkel munkáját elismerték lenyomozhatatlanok. A NASA-val közös tudományos kutatómunkája, mely során a delfin agysejtjéhez hasonló, a valóságban a vitenámi balzsamra erősen emlékeztető csodaolajat felfedezte, enyhén szólva is zavaros történet.
A cikk megírása előtt azon tanakodtunk, nem kizárt, hogy valakinek pont egy csodadoktorra van szüksége, aki az örök ifjúság olajával gyógyítja a betegséget. Még az is lehet, hogy működésbe lép a placebo-hatás és pozitív változás áll be a betegnél, ha képes elhinni, hogy az agysejtes kenettől meggyógyul. Lehet, hogy egyeseknek a hókuszpók is elég a gyógyu­láshoz. Abba viszont jobb bele sem gondolni, hogy valaki azért veszíti el az életét, mert inkább bízott egy önjelölt gyógyító csodájában, mint az orvostudományban. És ezért még fizetett is. Nem is keveset.
Varga Norbert

Fotók: gonyu.network.hu

Művészeti tanácsadó
Peresztegi Sándor a művészetekben is jártas – állítja magáról. Így lehet, hogy a meglehetősen fura nevű Komolyzenei Művészeti, Irodalmi Művészeti és Tudományos Alkotói Díjak Odaítélésével Foglalkozó Kuratórium Elnöksége (röviden KIT-DOFK) nemzetközi művészeti főtanácsadóként számít PhD. Peresztegi Sándor szakértelmére. Feladata, hogy felfedezze a tehetséges művészeket.
A KIT-DOFK festőművészek, szobrászok, írók, költők felfedezésében és támogatásában jeleskedik. Egy titkos bírálóbizottság értékeli a hozzájuk eljuttatott műveket. Festmények esetén legalább 5 alkotást kell beadni, az elbírálásért pedig darabonként 400 eurót – durván 120 ezer forint – kell megfizetnie a művésznek. Pénz helyett alkotással is leróhatják a díjat, ekkor az 5 festmény közül a KIT-DOFK kiválasztja a két legértékesebbet fizetség gyanánt – tudtuk meg a szervezet internetes oldalát böngészve.
A Magyart Festők Társaságának elnöke e-mailben tudatta velünk, hogy annak ellenére sem hallott a KIT-DOFK-ról, hogy a szervezet Európai Uniós hatáskörrel bír. Legalábbis a honlapján feltüntetett adatok szerint.

Címkék: gyógyítás betegség rák csodaolaj Peresztegi orvos idős nyugdíjas rák művészet kiállítás kuruzsló

« vissza

Hozzászólások (2 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció
Biogyogyaszdoktor - 2015.04.08 17:22
A TV2 Magellán című műsorban jelent meg:\r\nVan gyógyír a halálos betegségre? \r\nhttp://tv2.hu/musoraink/magellan/40275_van_gyogyir_a_halalos_betegsegre.html\r\n\r\nRÁKSEJTEK - a szervezet tisztitói - a rák gyógyitása - FILM\r\nkattints a linkre: \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=Mh3IFRvjfWs\r\n \r\nCsodálatos gyógyulások!\r\n1. rész – A Csodadoktor \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=fPvZ-BtEMDk\r\n\r\n2. rész – A rák gyógyítása \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=uZk857E6PBE\r\n\r\n3. rész – A gyógyító terápia titkai \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=fPvZ-BtEMDk\r\n\r\n4. rész – Gyógyíthatatlannak vélt betegségek gyógyítása \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=3jYwaTFnMS0\r\n\r\n5. rész – Gyógyult páciensek - Gregus Mihály márványfaragó művész \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=QszRaqHzHZY\r\n\r\n6. rész – Öngyógyítás \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=mMohiCh_4w8\r\n\r\n7. rész – Egészséges életmód \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=1vAEiBbqUbs\r\n\r\n8. rész – Gyógyult páciensek - Papasz Vasziliosz mesterfodrász \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=v6jJg_S9PRY\r\n\r\n9. rész – Mérgező anyagok \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=3JuaF5wYi0k\r\n\r\n10. rész – Gyógyíthatatlan betegségek \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=6bfEgR0bsJk\r\n\r\n11. rész – A fiatalság titka \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=iHpsPZ_XpcM\r\n\r\n12. rész – A masszázs gyógyító ereje \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=FU21U_tOyFg\r\n\r\n13. rész – A vitaminok hatása szervezetünkre \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=BL5Qp9E2Xyo\r\n\r\n14. rész – A szöuli orvoslás titkai \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=_fmqc_fxJmg\r\n\r\n15. rész – Zöldségek, gyümölcsök szerepe a gyógyászatban \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=hU1k9hSUKqE\r\n\r\n16. rész – Mit eszik a gyerek? \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=_VWj6sBWg58\r\n\r\n17. rész – Daganatos megbetegedéseket kiváltó tényezők \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=2g-cMZ8Ubms\r\n\r\n18. rész – Gyógyszerek hatása a szervezetünkre \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=3OLSa-XLhYE\r\n\r\n19. rész – A Hungagu gyógyászat \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=LRPxuuFxPgo\r\n\r\n20. rész – Szépítő-Arc-Ideg-Masszázs \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=Q7xvRmZeqUc\r\n\r\n21. rész – A stressz kezelése \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=N9iiJJ7wW5g\r\n\r\n22. rész – Az ima és a Tiroxin kapcsolata \r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=zfyJhcxScj8\r\n\r\nbiogyogyaszdoktor@gmail.com\r\n\r\nII. Orvosi Wellness Konferencia \r\nBudapest, 2014. április 10-11. \r\nhttp://www.euuzlet.hu/wellness/#.U4OkttiKC1t\r\n\r\nCSODÁLATOS GYÓGYULÁSOK – MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL\r\nSchoberné Várhalmi Éva a Magyar Rádió munkatársa a Leleplező Országkrónika Könyvújság 2007/2. számában jelent meg: Egy magyar professzor, aki legyőzte a halálos betegségeket! című cikke.\r\nPh.D. Sándor Peresztegi kutató-professzor, tudományos cikkíró, és egyetemi tankönyvíró, a szlovákiai, de USA-Kanada-NASA (MARRAH PROPERTIES, INC. United States of America and the Country of Canada - 1915 Highway 182. Morgan City, St. Mary Parish, Louisiana 70380 http://biogyogyaszdoktor.hupont.hu/2/szponzorok-tulajdonosok#ixzz3CjREDwzY) tulajdonában lévő és a szlovák kormány felügyelete alatt működő, APOSTILLE jogkörű Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat főigazgatója. 1959-ben Enyingen született. Sokoldalúan képzett, melyek közül kiemelkedő a szakpszichoterapeuta, reflexológus és diagnoszta (Personal-Centered Approach Institute International) képesítése. Biogyógyászattal foglalkozik, melyet hungagu (koreai) tanulmányai alapján sajátított el. Talp-Teszt-Ideg-Diagnosztikával állapítja meg a betegség okát.\r\nSzöuli kutatásai és fejlesztései révén több találmányával is elősegítette az orvostudomány fejlődését, mint például az egész világon elismert „olaj-koncentrátum-elixír”, a Pereszte-7-M és a MED-GI-7 – amelyek 148 féle gyógynövényből vannak elkészítve, különleges eljárással. Jelentős sikereket ért el különböző orvoslási területeken. Sikeresen segített (a Világ Rák Nélkül Mozgalom világelsővé minősített Neways-készítményeit valamint a FLANOX antioxidáns elixírt alkalmazva) rákos, sclerosis multiplexes, Parkinson-kóros, súlyosan depressziós, értelmi fogyatékos, belső szervi, látás-sérült és egyéb betegeken az ismert, valamint az általa kifejlesztett módszerekkel.\r\nMár 14 könyve jelent meg 32 kiadásban, többségében tudományos témájú. Legutóbbi, már két kiadást megért műve: Öngyógyítás (Az emberi test csodája) A rák gyógyítása című könyve. Ezt a kiadványt a köztársaság elnöke is méltatta dicsérő levelében. Másik időszerű könyve Az emberiség önpusztítása a XX. században (korunk lesújtó betegségei), melyet német nyelvre is lefordítottak. Az anatómia alapjai című könyvét és a Vívj! Harcolj egészségedért! című könyvét is orvosi segédtankönyvvé minősítették.\r\nSzámos kitüntetéssel jutalmazták (leginkább külföldön), például 2007. december 12-én az Európai Unió Tudományos Alkotói Nagydíjjal tüntette ki Az anatómia alapjai című művéért és addigi tudományos munkássága elismeréseként (főleg a hormon-kutatási-program, a sejt-baktériumkutatás – mitokondriumok felfedezése – és az orvos-kutatási fejlesztéseiért).\r\nSzlovákiában könyvet irtak róla Az aranykezű orvos cimmel.\r\nAz őt is érintő sérelmekről és méltatlan bánásmódról Dr. Martinkó Károly könyvében olvashatunk, melynek cime: Justitia zokog. (Szomorú, hogy tudósainkat értéktelen firkászok akár el is lehetetlenithetik - fejti ki a szerző).\r\nAz elmúlt években, több súlyos, haldokló, gyógyíthatatlannak minősített beteg emberen segített, itthon és külföldön a Neways-készítmények, a FLANOX antioxidáns elixír és az általa kifejlesztett gyógynövényekből előállított olajkomplexumok (Angyalok Könnye - parfüm-krém-olaj) hatékony kombinált alkalmazásával. Tanítási és gyógyászati módszerét az agysejtek karbantartására, stimulálására, az immunrendszer erősítésére összpontosítja. \r\nhttp://biogyogyaszdoktor.hupont.hu
Válaszolok erre »
Biogyogyaszdoktor - 2015.04.08 17:17
A TV2 Magellán című műsorban jelent meg:\r\nVan gyógyír a halálos betegségre?\r\nhttp://tv2.hu/musoraink/magellan/40275_van_gyogyir_a_halalos_betegsegre.html\r\n\r\nRÁKSEJTEK - a szervezet tisztitói - a rák gyógyitása - FILM\r\nkattints a linkre:\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=Mh3IFRvjfWs\r\n \r\nCsodálatos gyógyulások!\r\n1. rész – A Csodadoktor\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=fPvZ-BtEMDk\r\n\r\n2. rész – A rák gyógyítása\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=uZk857E6PBE\r\n\r\n3. rész – A gyógyító terápia titkai\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=fPvZ-BtEMDk\r\n\r\n4. rész – Gyógyíthatatlannak vélt betegségek gyógyítása\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=3jYwaTFnMS0\r\n\r\n5. rész – Gyógyult páciensek - Gregus Mihály márványfaragó művész\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=QszRaqHzHZY\r\n\r\n6. rész – Öngyógyítás\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=mMohiCh_4w8\r\n\r\n7. rész – Egészséges életmód\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=1vAEiBbqUbs\r\n\r\n8. rész – Gyógyult páciensek - Papasz Vasziliosz mesterfodrász\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=v6jJg_S9PRY\r\n\r\n9. rész – Mérgező anyagok\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=3JuaF5wYi0k\r\n\r\n10. rész – Gyógyíthatatlan betegségek\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=6bfEgR0bsJk\r\n\r\n11. rész – A fiatalság titka\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=iHpsPZ_XpcM\r\n\r\n12. rész – A masszázs gyógyító ereje\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=FU21U_tOyFg\r\n\r\n13. rész – A vitaminok hatása szervezetünkre\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=BL5Qp9E2Xyo\r\n\r\n14. rész – A szöuli orvoslás titkai\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=_fmqc_fxJmg\r\n\r\n15. rész – Zöldségek, gyümölcsök szerepe a gyógyászatban\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=hU1k9hSUKqE\r\n\r\n16. rész – Mit eszik a gyerek?\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=_VWj6sBWg58\r\n\r\n17. rész – Daganatos megbetegedéseket kiváltó tényezők\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=2g-cMZ8Ubms\r\n\r\n18. rész – Gyógyszerek hatása a szervezetünkre\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=3OLSa-XLhYE\r\n\r\n19. rész – A Hungagu gyógyászat\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=LRPxuuFxPgo\r\n\r\n20. rész – Szépítő-Arc-Ideg-Masszázs\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=Q7xvRmZeqUc\r\n\r\n21. rész – A stressz kezelése\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=N9iiJJ7wW5g\r\n\r\n22. rész – Az ima és a Tiroxin kapcsolata\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=zfyJhcxScj8\r\n\r\nbiogyogyaszdoktor@gmail.com\r\n\r\nII. Orvosi Wellness Konferencia\r\nBudapest, 2014. április 10-11.\r\nhttp://www.euuzlet.hu/wellness/#.U4OkttiKC1t\r\n\r\nCSODÁLATOS GYÓGYULÁSOK – MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL\r\nSchoberné Várhalmi Éva a Magyar Rádió munkatársa a Leleplező Országkrónika Könyvújság 2007/2. számában jelent meg: Egy magyar professzor, aki legyőzte a halálos betegségeket! című cikke.\r\nPh.D. Sándor Peresztegi kutató-professzor, tudományos cikkíró, és egyetemi tankönyvíró, a szlovákiai, de USA-Kanada-NASA (MARRAH PROPERTIES, INC. United States of America and the Country of Canada - 1915 Highway 182. Morgan City, St. Mary Parish, Louisiana 70380 http://biogyogyaszdoktor.hupont.hu/2/szponzorok-tulajdonosok#ixzz3CjREDwzY) tulajdonában lévő és a szlovák kormány felügyelete alatt működő, APOSTILLE jogkörű Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat főigazgatója. 1959-ben Enyingen született. Sokoldalúan képzett, melyek közül kiemelkedő a szakpszichoterapeuta, reflexológus és diagnoszta (Personal-Centered Approach Institute International) képesítése. Biogyógyászattal foglalkozik, melyet hungagu (koreai) tanulmányai alapján sajátított el. Talp-Teszt-Ideg-Diagnosztikával állapítja meg a betegség okát.\r\nSzöuli kutatásai és fejlesztései révén több találmányával is elősegítette az orvostudomány fejlődését, mint például az egész világon elismert „olaj-koncentrátum-elixír”, a Pereszte-7-M és a MED-GI-7 – amelyek 148 féle gyógynövényből vannak elkészítve, különleges eljárással. Jelentős sikereket ért el különböző orvoslási területeken. Sikeresen segített (a Világ Rák Nélkül Mozgalom világelsővé minősített Neways-készítményeit valamint a FLANOX antioxidáns elixírt alkalmazva) rákos, sclerosis multiplexes, Parkinson-kóros, súlyosan depressziós, értelmi fogyatékos, belső szervi, látás-sérült és egyéb betegeken az ismert, valamint az általa kifejlesztett módszerekkel.\r\nMár 14 könyve jelent meg 32 kiadásban, többségében tudományos témájú. Legutóbbi, már két kiadást megért műve: Öngyógyítás (Az emberi test csodája) A rák gyógyítása című könyve. Ezt a kiadványt a köztársaság elnöke is méltatta dicsérő levelében. Másik időszerű könyve Az emberiség önpusztítása a XX. században (korunk lesújtó betegségei), melyet német nyelvre is lefordítottak. Az anatómia alapjai című könyvét és a Vívj! Harcolj egészségedért! című könyvét is orvosi segédtankönyvvé minősítették.\r\nSzámos kitüntetéssel jutalmazták (leginkább külföldön), például 2007. december 12-én az Európai Unió Tudományos Alkotói Nagydíjjal tüntette ki Az anatómia alapjai című művéért és addigi tudományos munkássága elismeréseként (főleg a hormon-kutatási-program, a sejt-baktériumkutatás – mitokondriumok felfedezése – és az orvos-kutatási fejlesztéseiért).\r\nSzlovákiában könyvet irtak róla Az aranykezű orvos cimmel.\r\nAz őt is érintő sérelmekről és méltatlan bánásmódról Dr. Martinkó Károly könyvében olvashatunk, melynek cime: Justitia zokog. (Szomorú, hogy tudósainkat értéktelen firkászok akár el is lehetetlenithetik - fejti ki a szerző).\r\nAz elmúlt években, több súlyos, haldokló, gyógyíthatatlannak minősített beteg emberen segített, itthon és külföldön a Neways-készítmények, a FLANOX antioxidáns elixír és az általa kifejlesztett gyógynövényekből előállított olajkomplexumok (Angyalok Könnye - parfüm-krém-olaj) hatékony kombinált alkalmazásával. Tanítási és gyógyászati módszerét az agysejtek karbantartására, stimulálására, az immunrendszer erősítésére összpontosítja. \r\nhttp://biogyogyaszdoktor.hupont.hu
Válaszolok erre »