Arasznyi árelőny!

Most éri meg ágyat venni!

2010. március 16.
Kíváncsian várjuk, hogy ki rendelkezik a legnagyobb kézzel a térségben, hiszen április tízig annyi százalék kedvezményt adunk vásárlóinknak, ahány centiméteres araszuk van – mondta Kovács István, a Kofa 2003. Kft. ügyvezetője.

– A kedvezmény ráadásul nem csak az ágykeretekre vonatkozik, hanem valamennyi nálunk kapható termékre: az ágyrácsra, a matracra és az ágyneműkre is. Az ágyrács fontos szerepet tölt be a nyugodt, kiegyensúlyozott alvásban, de célszerű azt a matraccal együtt kiválasztani, hiszen a tartószerkezet típusát a matrac összetétele határozza meg. Lehet viszont tökéletes az ágyrács és a matrac, ha a gerincünk vonala megtörik a nyakunknál, mert a fejünk nincs megfelelően alátámasztva. Ezért szükséges egy jó párna is, amely mostanában már nem tollal van kitömve, hanem speciális memory foam vagy latex az alapanyaga.
– Az említett termékeket nagy választékban tartjuk az üzletünkben – tette hozzá Lőrinc Ági. – Érdemes hát ellátogatni hozzánk az új bemutatótermünkbe, ahol további személyre szabott tanácsokkal és kedvezményekkel is várjuk a vásárlókat. Nem árt azért tudni, hogy a bemutató­termünkben kiállított ágykeretek és más bútorok csak ízelítőt adnak a teljes választékból. Leginkább csak ötletadók, hiszen rendkívül sok variációban készítjük őket. A kizárólag kereskedelemmel foglalkozó bútoráruházakhoz képest, mi
akár egy nap alatt is legyártjuk a vevő kívánságának megfelelő szabványos méretű ágykeretet, így nem kell heteket várni arra, hogy megérkezzen az igényeinek megfelelő bútor. De akkor sem esünk kétségbe, ha valaki teljesen egyedi bútort szeretne készíttetni, mivel ezt is rövid, legfeljebb kéthetes határidővel vállaljuk, ráadásul még így is ugyanannyiba kerül, mintha egy szabvány méretű bútort vett volna meg egy bútoráruházban. Ha viszont valaki azonnal el szeretne vinni egyet a kiállított termékekből, akkor azt jelentős kedvezménnyel teheti meg. A bútorainkat kiváló minőségű borovi fenyőből és bükkből készítjük, kívánságra pácoljuk vagy antikoljuk őket.
– Mivel a kereskedelem mellett a bútorok gyártását is mi végezzük, ezért rendkívüli ár-érték arányt tudunk biztosítani a vásárlóinknak – hangsúlyozta Kovács István. – Nagyon ritkán fordul elő, hogy ne tudnánk megegyezni valakivel, aki konkrét vásárlási szándékkal érkezik hozzánk. Azoknak pedig, akik kevésbé szeretnek az árról tárgyalni, számtalan kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk. Törzsvásárlóink például alapból 10%-kal olcsóbban juthatnak hozzá termékeinkhez. Ha valaki az ágykeretet és a matracot is nálunk veszi meg, akkor ajándék párnával kedveskedünk neki.
– Az akcióink azonban nem csak kedvezményekből állnak, hiszen minden hónapban kisorsolunk egy tenerifei utazást is két fő részére – tette hozzá Lőrinc Ági.
 
 

Kofa 2003 Kft. Telefon: 06-70-210-4916 Web: www.kofa2003.hu, www.agykiraly.hu Cím: Monor, Petőfi Sándor u. 42.

(x)

Címkék: bútor

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció