Autótolvajokat keres a rendőrség

2013. március 22.
Március 20-ra virradó éjszaka ismeretlen tettesek három autót loptak el Vecsésen és Gyömrőn.


A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított az ügyben, a tanúk felkutatása, az elkövetők felderítése folyamatban van.
A rendőrség tájékoztatása szerint a monori kapitányság területére korábban nem volt jellemző a gépjárműlopás. A kapitányság mindent megtesz az elkövetők elfogása érdekében, de a lakosság segítségét is kéri a további lopások megelőzéséhez.
Az ellopott gépkocsik értéke minden esetben 1 millió forint alatt volt, ezért a rendőrség kéri a tulajdonosokat, hogy a kisebb értékű autókat is helyezzék kellő biztonságba. A gépkocsikat – amennyibe lehetőség van rá – udvaron, garázsban, közterületen megfelelő éjszakai világítással ellátott helyen, lezárt állapotban – ha van riasztó, akkor beriasztva – parkolják le.
Értéket soha, semmilyen körülmények között ne hagyjanak az autóban! Az utastérben felejtett táskák és egyéb értékek mágnesként vonzzák a tolvajokat!
Írják fel a rendszámot, és értesítsék a rendőrséget, ha a nap bármely szakában gyanús, lassan közlekedő, többször visszatérő gépjárművet látnak a környékükön.
A Monori Rendőrkapitányság kéri, hogy aki érdemi információval rendelkezik az autólopásokról, illetve az elkövetőkről, hívja a Monori Rendőrkapitányságot a 29/410-367 telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 107, 112 központi segélyhívószámokon.


V.

 

Címkék: autótolvaj Monori Rendőrkapitányság bűnügy lopás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció