Az év elején fedett helyen kezdődik a játék

2011. január 28.

Míg a Pest Megye I. osztályban induló Tápió­szecső labdarúgói megérdemelt pi­henőjüket töltötték, az öreg­fiúk energiáikat megmutatva teremtornán vettek részt.


A már Tápió­szecsőn hagyományosnak mondható Ö­regfiúk Teremlabdarúgó Baj­nokság még a 2010. év végén vette kezdetét, és majd a szezonkezdet előtt, idén februárban a VI. fordulóval zárul. A nyolccsapatos tornán a házigazdák mellett Abony, Tápiószőlős, Dip­lomaták (Bu­da­pest), Tá­pi­ószent­már­ton, Mag­lód, Gyöm­rő és Cegléd együttese méri össze az erőit. Az utóbbi 2. fordulós akadályt jól vették a házigazdák, hisz sikerült a Cegléd ellen 8-4-re diadalmaskodniuk.
Természetesen január 10-től már a „nagycsapat” sem tétlenkedik, elkezdte felkészülését a tavaszi szezonra. A téli alapozás mellett egy sor edzőmérkőzéssel igyekeznek formába hozni a gárdát. Időbeni sorrendben a Monorral, RAFC-cal, Szent­­márton­kátával, ESMTK-val, Jász­berénnyel, majd ismét a Mo­norral, Duna­ha­raszti­val, Bia­tor­bág­­gyal, Tápiósze­lével szerveztek le barátságos találkozókat. De nem csupán technikailag és fizikailag akarnak a tápiószecsőiek, hanem három új igazolásról is felröppentek a hírek. Igaz, neveket még hivatalosan nem közöltek.
Címkék: labdarúgás öregfiúk

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció