Bajnoki ezüst, kupadiadal Maglódon

2011. július 14.
Az NBIII Duna-csoportban szereplő Maglódi TC bár már biztos ezüstérmesként lépett pályára a bajnoki záráson, mégsem lazított. A Biatorbágy vendéglátójaként 4-0-s diadalával bizonyította, hogy megérdemelten foglalhatja el a dobogó második fokát.

Weisz Tamás duplája, Kiss László és Baranyai Pál találata biztosította Vízteleki János gárdájának a végleges 54 pontot a tabellán, mely a bajnok Pálhalma SE-től mindössze 7 ponttal lett végül kevesebb.
   A 30. forduló eredményei: ESMTK LE KF–Soroksár SC KFT. 0-2, Érdi VSE–Százhalombattai LK 1-1, Sárisápi Bányász SE–MÓRI SE 1-3, Dorogi FC–Pénzügyőr SE 1-2, Pálhalma SE–Dunaharaszti MTK 0-2, Zsámbéki SK–Budafoki LC 2-0, Bicskei TC–Törökbálinti TC 3-1, Maglódi TC–Bia­torbágy SE 4-0.

Otthon tartották a testvérvárosi kupát

A 2010/2011-es szezon zárul­tával sem áll meg a fociélet Maglódon. A már hagyományosnak mondható testvértelepülések tornája, a Kertész Károly Kupa került megrendezésre június végén otthonukban. Így ismét pályára lépett az ezüst csapat a ro­mániai Lövéte és a szlovákiai Vá­mosladány gárdája ellen – már az ifjúsági játékosokkal is megerősítve. A maglódi „válogatott” a torna győztesének járó kupát sikeresen otthon tartotta, míg a legjobb kapusnak és játékosnak járó díjakat Szepanszky János (Vámosladány) és Fazekas Attila (Lövéte) szerezte meg.


Címkék: labdarúgás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció