Bronzérmes lett a Tápiószecső

A második hellyel akár az NBII-be is fölkerülhetett volna a csapat

2010. július 12.
Igazán jól szerepelt idén a Tápiószecső FC, méltón a céljaikhoz és nevükhöz – Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kiemelt utánpótlás bázisa.

Azonos pontszámmal végeztek a dobogó harmadik fokán az ezüstérmes Újlengyellel. Most kicsit bánhatják, hogy nem sikerült a második helyet megszerezniük, mert ez a jelen helyzetben akár a felkerülési lehetőséget is jelenthette volna, hisz elképzelhető, hogy az NBIII-ba idén a megyei ezüstösöknek is felkínálják a helyeket. De nincs itt a kesergés ideje, hisz az utóbbi játéknapon is megmutatták a Veresegyház vendéglátóiként, hogy mindent megtesznek a győzelemért.
Ezt mutatta Lévai Csaba gólja is, mely alig pár perccel a pályára lépésük után megrezgette a vendégek hálóját (1-0). Igaz, a második félidőben a Veresegyház együttese egyenlített (1-1), de Majzik a fejesgóljával visszaszerezte a vezetést (2-1).
 
A 30. forduló eredményei: Diósdi TC–Pilisi LK-Legea 2-3, Újlengyel DSE–Felsőpakony-Ergofer 8-1, Tápiószecső FC–Veresegyház VSK 2-1, Erdőkertes SE–Üllő SE 4-3, Tárnok KSK–Gödöllői Sport Klub 2-0, Örkény SE–Budakalász MSE 10-1, Bagi TC ’96–Hévízgyörk SC 1-2, Kerepesi LSE–Viadukt SE 0-3. 
Trnavecz Adrienne 
 
   
A bronzérmes csapat. Nem sokon múlott a második hely
 

Kialakult a megye I. tizenhatos mezőnye


Az osztályozóvisszavágója után kialakult a megye I osztály 2010/2011-es évi 16-os mezőnyének névsora. Ez a 16 név még változhat az augusztusi rajtig, de jelenleg ez a felállás.
 
Az NB III-ból kieső: Dunakeszi VSE, az előző évi megye I-esek: Újlengyel DSE, Tápiószecső FC, Veresegyház VSK, Örkény SE, Üllő SE, Felsőpakony ESK, Bag ’96 TC, Pilis LK-Legea, Diósd TC, Tárnok KSK, Gödöllő SK, Erdőkertes SE és a megye I/B-ből feljutók: Pilissport SE (Pilisvörösvár), Halásztelek FC, Törtel KSK.
 

Juhász Roland Tápiószecsőn


Juhász Roland, a belga RSC Anderlecht, illetve a magyar válogatott védője, csapatkapitánya szabadságát megszakítva júniusban ismét Tápiószecsőre látogatott, hogy az utánpótlás fiú és lány csapat örömére részt vegyen az edzésükön. A foglalkozásra a 30 fiatallal együtt ő maga is szerelésbe bújt, majd az eligazítást követően felidézte a pályafutása eddigi legszebb pillanatait és állomásait. Ezután a közös játék következett, mikor körmérkőzés keretében hol csatárként, hol védőként segítette az épp aktuális csapatát, majd az edzés levezetéseként közös pizzázás következett.

 
Kézfogás a példaképpel. Az U11-es és U13-as csapat nevében Juhász Roland ajándékcsomagot is kapott« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció