Búcsú a kupától

2013. február 9.
Az Üllő FC Cső-Montage 6 góllal is vezetett a szombathelyi Swietelsky-Haladás VSE ellen vívott futsal Magyar Kupa visszavágón, a mérkőzés végén mégis a vendég zöld-fehérek örülhettek. 

A futsal Magyar Kupa negyeddöntő visszavágó mérkőzésén az Üllő FC Cső-Montage hazai környezetben fogadta a szombathelyi Haladás gárdáját. A vendég zöld-fehérek az első mérkőzésnek köszönhetően (Szombathelyen 8-4) a továbbjutás esélyeseként 4 gólos előnnyel érkeztek az üllői sportcsarnokba. 
Az Üllő FC azonban fittyet hányt a papírformára, lendületes, harcos kezdéssel már a 7. percre ledolgozta a hátrányát, 4-0-ra vezetett. 
A szombathelyiek bizonytalan, olykor zavarodott játékára az üllőiek további gólokkal válaszoltak. Igaz, végül a Haladás játékosai is betaláltak a hazai kapuba, mégis magabiztos 7-2-es hazai vezetéssel mentek az öltözőbe a csapatok. 
A második félidő elején tovább növelte előnyét a Cső-Montage, a 25. percben már 8-2-re vezetett a kék-fehér gárda. A látottak alapján a legtöbben már elkönyvelték az üllői sikert, sőt, sokan a továbbjutást is megelőlegezték a 4 gólos hátrányból induló hazai együttesnek. Akik így tettek, azok előre ittak a medve bőrére, ugyanis a 8. hazai gól után érkezett a szombathelyi fekete leves. A Haladás 8 perc alatt 3-szor is megzörgette a Cső-Montage hálóját, így a 33. percben már 8-5 volt az állás. Ekkor már a szombathelyi alakulat állt továbbjutásra, sőt, további két gólt lőttek, így 8-7-re fogyott az üllői előny. 
A házigazda tovább rohamozta a zöld-fehérek kapuját, a mérkőzés vége előtti perceket vészkapussal a háta mögött támadta végig az Üllő FC, de hiába, csak 1 gólra futotta az erejükből. A Cső-Montage végül nem találta meg az ellenszerét a remek szombathelyi védelemnek. 
A Haladás ugyan 9-7-re kikapott, de az összesített 15-13-as eredménnyel a Magyar Kupa elődöntőjébe jutott. Az üllőiek pedig elbúcsúztak a kupától.

varga
Címkék: futsal Cső-Montage Üllő FC kupa

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció