Bútorért nem érdemes Pestre menni!

2009. október 19.
– Gyakran előfordult már, legutóbb éppen egy hete, hogy felhívott egy monori lakos azzal, hogy a Pesten vásárolt bútorának összeszerelésé­hez kérjen tanácsot – mesélte Kovács István, a Kofa 2003. Kft. ügyvezetője. – Azért bennünket hívott, mert mi gyártottuk az ágykeretet, a vevő mégis Pesten vásárolta meg a gyári ár közel kétszereséért, ráadásul még tízezer forintért vissza is szállíttatta Monorra. Persze, mikor elmondtuk, hogy ugyanazt a bútort nálunk jóval olcsóbban megkaphatta volna, nagyon megbánta a döntését. Bár az üzletünk mostanában elköltözött, de csak a Petőfi Sándor utca túloldalára, a 42-es számba, így a régi vevőink is könnyen eltalálnak hozzánk, akik az új vásárlókkal együtt egy szépen kialakított bemutatóteremben tekinthetik meg kínálatunkat.

– A bemutató­termünkben kiállított ágykeretek és más bútorok azonban csak ízelítőként szolgálnak – tette hozzá Lőrinc Ági. – Főként csak ötletadók, hiszen rendkívül sok variációban készítjük őket. A kizárólag kereskedelemmel foglalkozó bútoráruházakhoz képest, mi akár egy nap alatt is legyártjuk a vevő kívánságának megfelelő szabványos méretű ágykeretet, így nem kell heteket várni arra, hogy megérkezzen az igényeinek megfelelő bútor. De akkor sem esünk kétségbe, ha valaki teljesen egyedi bútort szeretne készíttetni, mivel ezt is rövid, legfeljebb kéthetes határidővel vállaljuk, ráadásul még így is ugyanannyiba kerül, mintha egy szabvány méretű bútort vett volna meg egy bútoráruházban. Ha viszont valaki azonnal el szeretne vinni egyet a kiállított termékekből, akkor azt akár 20-30% kedvezménnyel is megteheti. A bútorainkat kiváló minőségű borovi fenyőből és bükkből készítjük, kívánságra pácoljuk vagy antikoljuk őket.

– Mivel a kereskedelem mellett a bútorok gyártását is mi végezzük, ezért rendkívüli ár-érték arányt tudunk biztosítani a vásárlóinknak, akik akár alkudhatnak is listaárainkból – hangsúlyozta Kovács István. – Nagyon ritkán fordul elő, hogy ne tudnánk megegyezni valakivel, aki konkrét vásárlási szándékkal érkezik hozzánk. Azoknak pedig, akik kevésbé szeretnek az árról tárgyalni, számtalan kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk. Törzsvásárlóink például alapból 10%-kal olcsóbban juthatnak hozzá termékeinkhez. A Sciennet tagok is hasonló mértékű árengedményt kaphatnak nálunk. Azok is jelentős kedvezményhez juthatnak, akik a honlapunkon keresztül jutnak el hozzánk. A www.agykiraly.hu és a www.kofa2003.hu oldalainkon ugyanis megtalálható egy rejtvény, aminek kitöltése 5% kedvezményt jelent a vevőnek. A honlapokon lehetőség van továbbá arra, hogy az érdeklődők megszavazzák a legnépszerűbb ágytípust, amit aztán a következő hónapban 10%-kal olcsóbban lehet megvásárolni. Ha pedig valaki nem az ágykeretet, de a matracot is nálunk veszi meg, akkor ajándék párnával kedveskedünk neki.

– Az akcióink azonban nem csak kedvezményekből állnak, hiszen minden hónapban kisorsolunk egy Tenerifei utazást is két fő részére – tette hozzá Lőrinc Ági.

Kofa 2003 Kft. Telefon: 06-70-210-4916
Web: www.kofa2003.hu, www.agykiraly.hu Cím: Monor, Petőfi Sándor u. 42.

 
 

 

Címkék: bútor

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció