Csalók Monoron

Ne engedjenek be ismeretlenet otthonaikba

2015. március 16.
Ál-csatornatisztítók jelentek meg Monoron. Egy idős asszonytól 80 ezer forintot gomboltak le az el sem végzett munkáért.  

A csalók leleményessége határtalan, módszereik tárháza kifogyhatatlannak tűnik. Az idős emberek sérelmére elkövetett bűncselekmények pedig nem mennek ki a "divatból". 
Legutóbb Monoron bújtak álruhába eddig ismeretlen elkövetők. Csatornatisztítóknak adták ki magukat, ezzel a csellel nyertek bebocsátást egy idős nő ingatlanára - derült ki a Monori Rendőrkapitányság felhívásából. 
Az asszony március 10-én tett feljelentést három férfi ellen, akik közölték vele, hogy kötelező csatornatisztítást kell végezniük. A nő beengedte az idegeneket, akik különféle tevékenységet végeztek az ingatlanon, majd az elvégzett munkáért cserébe több, mint 80 ezer forintot kértek, amit a sértett kifizetett - olvasható a közleményben. 
A Monori Rendőrkapitányság felhívja a lakosság figyelmét, hogy az önkormányzat egyetlen vállalkozást sem bízott meg a csatornatisztítás elvégzésével. 
Ne engedjenek be idegeneket és ne fizessenek semmilyen ürügy kapcsán felmerülő munkadíjat. Hasonló esetben azonnal értesítsék a Monori Rendőrkapitányságot a 107 vagy a 112 segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Régió 
Címkék: csalók Monor csatorna csatornatisztítás bűnügy

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció