Cseh Tamás emlékest

2011. november 7.
November 11-én 18 órától Cseh Tamás emlékesttel várja a monori közönséget a Vodku zenekar a Vigadó dísztermében.

A 2009 augusztusában elhunyt Cseh Tamás így írt Istennel való kapcsolatáról: Néha úgy érzem, hogy beszélek hozzá, ő meg alszik. De nem. Hálás vagyok neki. Hálás, mert hagyott énekelni. Ha úgy látta volna, rossz ember vagyok, a dalokat sem adta volna nekem. Ez megnyugtat. Ezért nem is félek.”
   A Vodku zenekar pedig így ír a Cseh Tamás emlékestről: „2010 hideg telén összeültünk egy pesti kocsmában, kézbe vettük a gitárt, a bőgőt és a hegedűt, és Cseh Tamás dalait énekeltük. Megszólalt a Budapest, a Krakkói vonat, a Műcsarnok, a Hatvanas évek és tucatnyi más felejthetetlen dal. Sokan összegyűltünk, a tizenévestől a nyugdíjas korúig, mindenféle emberek ültek a székeken, a földön vagy álltak a fal mellett. Körülnéztünk, és azt láttuk, hogy a szemekből eltűnt a korkülönbség, és furcsa „szeretem” színe lett mindenkinek. Jó volt elmerülni ebben a másik valóságban, és reggel, kabátban ébredve az ágyon még ott csengett a fülünkben, hogy „talán volt egy-két este…”
   A koncertre belépőjegyek 1200 forintért válthatók a Vigadó emeleti jegypénztárában. A koncert napján a belépőjegyek 1600 forintba kerülnek.
Címkék: Cseh Tamás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció