Egy pontot otthon tartott a Vecsés

2009. október 19.
Ádáz küzdelem jellemezte az NBII Kelet-csoportjában a Vecsés FC–Hajdúböszörményi TE 10. fordulós mérkőzését, amit a találkozón kiosztott lapok száma – hat sárga és egy piros – is mutat.

Állták a sarat. Vecsési támadás az emberhátrányban játszó Hajdúböszörmény ellen
 

Fegyelmit kapott


Október 12-i ülésén az MLSZ fegyelmi bizottsága sportszerűtlen viselkedés miatt egy bajnoki mérkőzésről eltiltotta Herédi Attilát, a Vecsés vezetőedzőjét a kispadtól.
A 17. perctől eldöntöttnek tűnt a mérkőzés, miután a bíró piros lappal büntette a vendégek játékosát, mikor a házigazda Vecsés tizenhatosánál Kovács Roland, a hajdúságiak hátvédje egy támadás során szándékosan kézzel ütött bele a labdába, hogy megakadályozza a vecsési gólt. Így a Hajdúböszörmény 10 főre csökkent gárdával folytatta a gigászi viadalt. Ekkor még senki nem gondolta volna, hogy az első találatra több, mint 50 percet kell várni, azt pedig végképp nem, hogy Vezér a tizenhatosának közepéről 30 méteres lövésével a kapus Vezér Ádám feje fölött sikeresen beível a vecsési hálóba ívelt (0-1), s így az előnyt a hátrányos helyzetű vendégek statisztikájába jegyezték. Nem csoda hát, hogy a vendéggól után a házigazdák vezetője, Herédi Attila elvesztette a türelmét, amiért négy perccel később a játékvezető le is küldte a kispadról. Végül a már vezető nélkül maradt Vecsésnek a 88. percben a végét jelentő sípszó előtt sikerült egyenlítenie egy kapushibából. Hamar korai kifutását Lengyel Roland büntette, aki 16 méterről a labdát az üresen álló hálóba gurította (1-1). Meglepetésre a mindössze 10 fővel játszó vendégek irányították nagyrészt a játékot, ami végezetül a várt három pont helyett csupán egyet eredményezett a Vecsésnek, mellyel a szolnoki találkozó előtt ott maradt a tabella 10. helyén.

 

 

 

A 10. forduló eredményei: DVSC-DEAC–Bőcs KSC 1-1, Mezőkövesd-Zsóry–Szolnoki MÁV 3-2, Restart-Ceglédi VSE–REAC 2-3, BKV Előre SC–Makó FC 0-1, Baktalórántháza VSE–KBSC FC 2-3, Vecsés FC–Hajdúböszörményi TE 1-1, Békéscsabai Előre 1912 SE–Dunakanyar-Vác 2-3.

 

 

 

 

 

A 11. forduló mérkőzései: Hajdúböszörményi TE–DVSC-DEAC, Szolnoki MÁV–Vecsés FC, KBSC FC KFT.–BKV Előre SC, Bőcs KSC–Restart-Ceglédi VSE, Makó FC–Békéscsabai Előre 1912 SE, MTK Budapest II – Mezőkövesd-Zsóry, REAC– Baktalórántháza VSE.« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció