Régió Monor-Albertirsa Régió Gyömrő-Tápiószecső Régió Vecsés-Gyál Monori Strázsa Strázsa Szaknévsor Vecsési Hirdető Monori Hirdető Gyáli Hirdető Gyömrői Hirdető Monorierdői Hírmondó Ceglédi Hirdető Üllői Hírmondó
Albertirsa   Bénye   Csévharaszt   Ecser   Felsőpakony   Gomba   Gyál   Gyömrő   Káva   Kóka   Maglód   Mende   Monor   Monorierdő   Nyáregyháza   Péteri   Pilis   Sülysáp   Tápiószecső   Úri   Üllő   Vasad   Vecsés

Jelszóemlékeztető
Regisztráció
Életmód

Babahordozás

2016. november 10.
Szinte minden ősi kultúrában fellelhető, mégis a mai napig vitatott téma a babahordozás. Mind az orvosok, mind az anyukák megosztottak a kérdésben, ráadásul a piacon továbbra is találkozhatunk nem javallott hordozó eszközökkel. Hogy mi is a hordozás előnye és melyek a megfelelő hordozóeszközök, arról Kaszásné Veréczi Gabriella hordozási tanácsadóval beszélgettünk.
tovább »

„A zene az kell”

2016. szeptember 19.

Ének és zene hatása gyermekeinkre

Czapári Zsuzsanna, három gyermek édesanyja, zongora és magánének tanszakos tanár, a Ringató foglalkozások egyik vezetője mondja el véleményét a a zene és a gyermekek kapcsolatáról. 
tovább »

Csak a porcelánkecske nem vár szénát és gondoskodást

2016. június 13.

Gazdálkodás

A gödöllői egyetem – ahol Steiber Orsolya agrármérnöknek tanult – nemrégiben a takarmányozásról tartott bemutató foglalkozást a vasadi farmon, ahol százhúsz kecskét nevel, gondoz a fiatal vállalkozó, akit az általa készített tejtermékekről is egyre többen ismernek. A közte és az egyetem között kibontakozó szakmai kapcsolat aligha véletlen, és bizonyára folytatódik a továbbiakban is. 

tovább »

És feldübörögtek a csodamotorok

2015. augusztus 3.
Motorok dübörgésétől, na meg kemény rockzenétől volt hangos a Dobrovitz Lovasfarm július utolsó hétvégéjén. A harmadik alkalommal megrendezett Vecsési Moto-rock fesztiválra az ország minden szegletéből érkeztek vendégek.


tovább »

Jelmezbe zárt Fradi-szív

2015. április 27.
Leváltották a Fradi-sast. Megkerestük, hogy elmesélje történetét. Gyömrői „fészkében” még egy „szentélyt” is emelt annak a klubnak, amely vezetői most tőrt döftek zöld-fehér szívébe.
tovább »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10