Fél tucat góllal nyert

2008. szeptember 15.
Az NBIIkeleti csoport negyedik fordulóján az MTK második csapata súlyos vereségbe szaladt bele.

Szombaton, ebben a szezonban – a pálya-karbantartási munkálatok után – először lépett pályára otthon a Vecsés. Végre hazai környezetben fogadhatta ellenfelét, a fővárosiakat, akik főként utánpótlás-válogatottakkal léptek a pályára. A meccs kimenetelét az első félidő játéka még nem mutatta, hiszen mindössze egy, a vecsési Králik 39. percben szerzett góljával fordultak. Ezután, még a második félidő negyedéig is kiegyensúlyozottnak tűnt a mérkőzés. A fordulópontot a 65 perc hozta, mikor Szatmárinak, a vendégek hálóőrének, Pető játékvezető felmutatta piros lapot. Szatmári a kapura törő Faragót próbálta megállítani, de a 16-oson belül, nem éppen szabályosan. Több se kellett ezután Pisont István csapatának, Hungler által értékesített szabadrúgás után vérszemet kapott, s alig húsz perc alatt agresszív, kapura törő játékkal öt gólt rámoltak be az MTK-nak.
 
 
4. forduló:Jászberény–Szolnok 4-1 (2-1), Békéscsaba–Vác 2-1 (2-0), Tököl–Cegléd 0-1 (0-1), Vecsés–MTK B 6-0 (1-0), DVSC B–Baktalórántháza 0-0, Makó–Kazincbarcika 3-0 (1-0), Bőcs–ESMTK 4-0 (1-0), BKV Előre SC–Ferencváros 0-2.

A Kazincbarcika–Vecsés mérkőzés első félideje gól nélkül játékot hozott. Nem így a második félidő, amikor a hazaiak Bányai büntetőjéből megszerezték az előnyt. Bár Folmer szépített, végül a vendéglátóknál maradt a pont.

5. forduló:Ferencváros–Jászberény 1-0, MTK B–Tököl 2-1, ESMTK–Békéscsaba 8-1, Kazincbarcika–Vecsés 3-1, Cegléd–Bőcs 2-4, Vác–BKV Előre 1-1, Baktalórántháza–Makó 4-1, Szolnok–Debrecen B 1-3.

TAR


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció