Gál duplájával diadallal zárt az Üllő

2011. július 13.
A Pest megye I. osztály labdarúgó bajnokságban induló Üllő bajnokhoz méltóan a záró mérkőzését is diadallal hozta. Bár statisztikailag nem jelentett nagyobb falatot a 15. helyen állomásozó Halásztelek, mégis szép befejezése volt a bajnokságnak az idegenbeli 6-3-as diadal.

Így Szakács Tibornak, Gál Józsefnek, Inotai Attilának, Hollauer Balázsnak és Kun Györgynek köszönhetően végül 79 ponttal, vagyis 24 pont előnnyel a Tápiószecső előtt nyerte el a bajnoki címet, s ezzel együtt az indulás jogát az NBIII-ba. Mivel a nevezések és azok jóváhagyása még tart, nincs hivatalos csoportbeosztás. Az NBIII-as bajnokságban való színvonalas szereplése  érdekében az Üllői sportegyesület nem csupán új játékosokat, hanem főszponzort és támogatókat is keres. Így nagyobb változások várhatók, de ami egyelőre biztos, Peller Gábor marad a vezetőedző, és július 19-én már kezdi együttesével a felkészülést az őszi szezonra.
            A Felsőpakony is otthon tartotta 3 pontját egy igazi gólzáporos mérkőzésen az ezüstérmes Tápiószecső FC ellen. Malik triplájával és Bárdos, Kerekes góljaival 5-3-ra nyertek, s végül 45 ponttal, de kevesebb nyert mérkőzéssel az Örkény mögött a középmezőny 8. helyén végeztek.
            A 30. forduló eredményei: Felsőpakony-Ergofer KSE–Tá­­pi­ószecső FC 5-3, Törteli KSK–Veresegyház VSK 0-4, Halásztelek FC–Üllő SE 3-6, Pilissport-PLSE–Örkény SE 6-1, Bagi TC ’96–Pilisi LK-Le­gea 6-1, Erdőkertes SE–Di­ósdi TC 0-5, Tárnok KSK–Újlengyel DSE 4-0, Gödöllői SK–Hévízgyörk SC 1-2.
Címkék: labdarúgás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció