Hengerelt a Maglód

2010. október 20.
A kézilabda-bajnokság Pest Megye B csoport 6. fordulóján a Maglód TC fölényes kilencgólos különbséggel győzte le vendégét, a Gödöllői SK együttesét, mellyel jelenleg a tabella 5. helyén áll. A csapat utóbbi sikeréhez nagyban hozzájárult Tallacz Lajos, a 26 éves házi gólgyáros (26 gól 4 mérkőzésből), akinek a nevéhez most is a legtöbb találatot jegyezték.

Természetesen a majd 40 éves Veres Zsoltot sem lehet kihagyni a dicséretesek közül. Bár nem ő a házi gólkirály (második 23 góllal), de a legmagasabb százalékban (67%) tudja érvényesíteni a büntetőket. Eddigi négy meccsén hat hétméteresből négyet bombázott az ellenfelei hálójába, miközben akcióiból is 19 gólt szerzett eddig gárdájának.
 
A 6. forduló eredményei: Sárkányok KSE–Aranyszarvas SE 26-23, Szigetszentmiklósi KSK, II–Gö­döllői Sport Klub 27-20, Örkény KC–Százhalombatta DKSK 23-18, Mogyoródi KSK II–Taksony SE 30-28, Maglódi TC–Ráckeve VKSK 31-22.
 
A 7. forduló mérkőzései: Szigetszentmiklósi KSK II–Taksony SE, Örkény KC–Ráckeve VKSK, Mogyoródi KSK II– Aranyszarvas SE, Maglódi TC–Gödöllői Sport Klub, Sárkányok KSE–Százhalombatta DKSK.
T


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció