Hétgólos vereség

2010. október 20.
A kézilabda NB2 Kelet csoportjában induló Gyömrő VSK 22-29-es vereséget szenvedett el házigazdaként a Gyöngyösi KK második gárdájától a bajnokság 6. fordulóján. Ez az utóbbi már zsinórban a negyedik vereségük az öt játéknapból, így visszacsúsztak a tabella 9. helyére.

A Gyöngyös elleni találkozó első játékrészének a végén még senki sem gondolt a vendégek diadalára, főként nem ekkora gólkülönbséggel, hisz a Rácz Sándor vezette alakulat még 13-12-s vezetéssel zárta az első félidőt.
 
Legközelebb talán sikerül vigasztalódniuk, és egy kis önbizalmat is gyűjteniük, hisz az a sereghajtó Vecsés lesz a vendéglátójuk, aki eddig nyeretlenül kullog a tabella végén.
Az 5. forduló eredményei: Gyömrő VSK–Gyöngyösi KK II 22-29, Gödöllői KC–Mizse KC 25-25, Vecsés SE–Juhász ’99 Füzesabonyi SC 21-26, Dabas-Police-Kop KC II–Eger Eszterházy SE 25-29, Salgótarjáni KC–Albertirsa TKSC 27-28.
 
A 6. forduló mérkőzései: Albertirsa TKSC–Gödöllői KC, Gyöngyösi KK II–Dabas-Police-Kop KC II, Mizse KC–Juhász ’99 Füzesabonyi SC, Vecsés SE–Gyömrő VSK, Eger Eszterházy SE–Salgótarjáni KC.
TRA


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció