Heti Melinda

Nagy termékteszt

2011. június 21.
Szia Olvasó! Régen írtam Neked utoljára, viszont azóta egy csomó terméket teszteltem, hogy Neked már ne kelljen, és bátran megvehesd a legklasszabb dolgokat, a gagyi meg maradjon a polcon.

Először egy arcápoló termékcsaládról írok, ami nagy sikerrel vizsgázott. Nekem nagyon érzékeny a bőröm, úgyhogy kétszer is meggondolom, hogy rákenjek-e bármit is. Ettől az arcápolótól is féltem, de lévén a visszafizetési garancia úgy gondoltam nem sok mindent veszthetek, max viszket pár napig a bőröm. A termékcsalád egy 15 fényvédőfaktoros nappali arckrémet, egy éjszakai arckrémet, és egy szemkörnyék ápolót tartalmaz. Az ígéret az volt, hogy érzékeny bőrűek is bátran használhatják, továbbá hogy csökkenti a szem alatti sötét árnyékot és az apróbb mimikai ráncokat. Nos, betartotta az ígéretet, tényleg jó az érzékeny bőr számára is, és a szemkörnyék ápoló is nagyon jó a szem alatti vékony ráncosodásra hajlamos bőrre. Hogy ezen felül még fényvédőt is tartalmaz, szerintem külön jó pont. Nálam ez a termék 5-ből 5 re vizsgázott. Eme csodás kence neve pedig Solutions Sensitive Botanicals.
 
A másik termék a Loreál új hab állagú tartós hajfestéke (Loréal Sublime Mousse), ami hab állagának köszönhetően nem csöpög, és a hajfestés oly könnyűvé válik általa, mint egy hajmosás. Ha már festetted otthon magadnak egyedül a hajad, akkor velem együtt kételkedve csóválhatod a fejed és hitetlenkedhetsz. És meg fogsz lepődni, ahogy én is. Tényleg nem csöpög, ha figyelsz a habra, és tényleg nagyon egyszerű a használata. Én sem akartam elhinni, úgyhogy tegnap kipróbáltam, és tényleg nagyon klassz. Továbbá ahhoz képest, hogy ammónia tartalmú a készítmény mégsem bűzlik tőle az egész lakás. Viszont ha sötétebb árnyalatot választasz, érdemes egy olyan törölközővel letakarni a vállad amit már nem használsz, ugyanis a festék a bőrödet is megfogja, ha nem vigyázol. Az arc szélére pedig ha egy vékony testápoló réteget kensz az arcod sem lesz foltos. Ez a termék nálam szintén 5 pontra vizsgázott.
 
Remélem segítségedre lehettem az általam tesztelt termékekkel. A legközelebbi viszontolvasásig légy rossz, ha tudsz.
 
ÜdvCímkék: Heti Melinda

« vissza

Kapcsolódó cikkek:

Legolvasottabb cikkeink:

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció