Irány a könyvtár!

2010. október 20.
Csatlakozva az Országos Családi Könyvtári Napok programsorozatához, régiónk számos településén is sokszínű rendezvények várták a lakosokat a különböző könyvtárakban. Az egy hetes rendezvényt az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezte azzal a céllal, hogy országszerte olyan rendezvényekre kerüljön sor, amelyek felhívják a figyelmet arra, milyen alapvető szerepe van a könyvtáraknak az olvasóvá nevelés folyamatában.

Régiónk települési könyvtá­rai között is számos intézmény csatlakozott az orszá­gos programsorozathoz. A Maglódi Művelődés Házában a felnőttek fortélyos álláskeresési módszereket sajátíthattak el, a gyerekek pedig Agócs Gergely mesemondóval zenés kirándulást tehettek Palóc ország mesevilágába.
Az albertirsai óvodások sétát tettek a Márai Sándor Könyvtár madárbarát kertjében. Gyálon a Válogatás a határon túli magyar irodalomból című rendezvényen, Gyömrőn könyvbemutatón vehettek részt. Csévharaszon bábelőadást, Monoron kézműves foglalkozást rendeztek a kisebbek számára, a vállalkozó kedvűek pedig a kosárfonás technikájával is megismerkedhettek. Sülysápon nagyszülők és unokák együtt interneteztek a könyvtárban.

 

N.R.« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció