Ismét sikerült a monori pontrablás

2010. november 22.
A labdarúgó NBIII Mátra-csoport 12. fordulóján a Monor SE a Salgótarjáni BTC-nél vendégeskedett, s 2-2-es döntetlenjével tovább gyűjtögeti a pontjait. A 8. forduló óta megtáltosodott monoriakat dicséri, hogy az újabb pontjukat – idegenben – a tabellaötödiktől sikerült bezsebelniük. 

Rövid puhatolódzás után nagy irammal kezdődött a találkozó, s mindkét csapat igyekezett helyzetet kialakítani, hogy az ellenfele kapuja közelébe férkőzhessen. Végül a vendégektől Simonnak nem csupán megközelítenie sikerült a házigazdák kapuját, hanem a 39. percre bevennie is (0-1). Majd alig tíz perccel később, a salgótarjániak és szurkolóik nagy meglepetésére ismét vendéggól született, Kajli rezgette meg a hálót (0-2). Bár a vendéglátók mindent megtettek a félidő előtt már a szépítésért, ez csupán a második játékrészben sikerült nekik, a 61. percben   segítségével (1-2). Ettől vérszemet kaptak a hazaiak, s már nem elégedtek meg a szépítéssel, egalizálni szerették volna az eredményt. Ennek sárgák garmada lett az eredménye, majd a sípszó előtti pillanatokban, a 92. percben mégis betaláltak a monori kapuba (2-2). A Monor SE-nek emiatt nincs miért keseregnie, hisz remek izgalmas játékkal sikerült egy pontot elhozni a vendéglátójuktól. Ha ezzel a lendülettel folytathatják az őszi fordulókat, a fennmaradó három mérkőzésükön még gyűjtögethetik a pontokat, hogy még messzebbre távolodjanak a sereghajtó helytől. Ez nem lesz egyszerű feladat a soron következő találkozójukon, hisz az éllovas Egert látják majd vendégül az otthonukban.
 A 12. forduló eredményei: Tura-Biotech USA–Fel sőtárkány SC 2-0, Bal maz újváros FC–Vasas Futball Kft 3-2, Ózdi FC–Ba la ssagyarmati VSE 3-0, RAFC–He vesi LSC 2-0, Sal gó tarjáni BTC–Monor SE 2-2, Putnok VSE–Rákos men te 1-0, Egri FC KFT–Gyöngyösi AK-YTONG 1-1, FC Tisza újváros–Dunakeszi Vasutas 5-1.
 A 13. forduló mérkőzései: Rákosmente–Ózdi FC, Monori SE–Egri FC KFT, Hevesi LSC–Tura-Bio tech USA, Gyöngyösi AK-YTONG–Put nok VSE, Bala ssagyarmati VSE–FC Ti sza újváros, Felső tárkány SC–Salgótarjáni BTC, Vasas SC II–RAFC, Dunakeszi Vasutas–Balmazújvárosi FC.
TRN
Címkék: foci labdarúgó NBIII Mátra-csoport Monor,

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció