Izgalmas hajrá az Alföld csoportban

2009. július 14.
Az NBIII Alföld csoport küzdelmeiben rendkívül izgalmas volt a véghajrá, hisz a záró játéknap előtt még három együttes is esélyes volt a bajnoki címre (Honvéd B, Szolnoki Spartacus, Kecskeméti TE II.).

Végül az aranyérmet a Honvéd vihette haza, de a másik két gárdának sem kellett szomorkodnia, hisz eredményükkel sikerült felkerülniük egy magasabb csoportba. Míg a harmadosztályból az Izsáknak, Kiskunfélegyházának és Jászapátinak búcsúznia kellett. Régiós csapatunk, a Monor végül a 12. helyen zárta a bajnokságot, miután az utolsó fordulóban kikapott otthonában a szegedi Tisza Volántól 2-3-ra. Igaz, a monoriak az eltiltások miatt kicsit meggyengülve nem a megszokott kezdő tizenegyes kerettel léptek pályára, mégis egy gólzáporos, küzdelemben gazdag mérkőzést láthattak a szurkolók, melyben az első gólt a hazaiaknak büntetőrúgásból sikerült megszerezniük. Csikós ellen szabálytalankodtak a vendégek, a tizenegyest a monori sértett hibátlanul érvényesítette is. A félidőre a szegediek egyenlítettek Szabó T. góljával, így a mérkőzés kimenetele ismét nyitott maradt. Fordulás után viszont a Buchholcz Gábor által irányított Tisza Volán kíméletlenül elhúzott, előbb Huszárik, majd ismét Szabó T. rezgette meg a monoriak hálóját. De régiósaink nem adták meg könnyen magukat, a 75. percben Payetta Petro szabadrúgásgóljával szépítettek.

A záróforduló eredményei: Algyő SK–Kecskeméti TE II 4-2, KHTK–Bp. Honvéd B 2-2, Újbuda TC–Jászapáti VSE 5-1, Hódmezővásárhely–Budafoki LC 0-2, Szolnok Spartacus–Gyulai Termál FC 3-1, Izsáki Sárfehér SE–FC Dabas 4-0, Érdi VSE–Orosháza FC 2-0, Monor SE–Tisza Volán SC 2-3.

ADR« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció