Jól vette a rajtot a Vecsés csapata

2011. március 21.
A várakozásoknak megfelelően a labdarúgó NBII Kelet-csoport tavaszi nyitómérkőzésén hozta a három pontot a Vecsés.

Újabb változások Vecsésen

Míg a keretben a vártnál kevesebb változás volt – Bojtor László érkezett Kispestről, miközben Czipper Zsolt és Gorjánácz Márió távozott (az előbbi Zsámbékra, utóbbi Pápára) –, addig a vezetésben annál nagyobb fordulat történt. A decemberben kinevezett Genzwein Ferenc vezetőedzővel és segítőjével, Glázer Róbert másodedzővel a klub közös megegyezéssel már február közepére szerződést is bontott. Így az edzéseket egyelőre ismét Détári Lajos klubigazgató irányítja.
A 16. fordulóban a tabella 12. helyén tanyázó Orosházával kellett szembenézniük, s élni a lehetőséggel, hogy az őszi 2-2-es döntetlenért visszavágjanak. A megérdemelt 3-0-s győzelemmel sikerült is elérnie ezt – az ismét Détári vezette – alakulatnak. Bár az első játékrész gól nélkül telt el, megmutatkozott a vecsési fölény, amit a második félidőre már sikerült is találatokra váltaniuk a piros-fehéreknek. Előbb az 57. percben Horváth Dávid fejesét nem sikerült Molnárnak, a vendégek kapusának hárítania (1-0), majd a 76. percben Zana Norbert
szabadrúgásának kipattanóját szelídítette meg Kovács Zoltán, s juttatta az ellenfél hálójába (2-0). Végül nem sokkal a vége sípszó előtt Zanának sikerült a harmadik találattal biztosítani a Vecsési diadalt (3-0), s feliratkozni a meccs góllövő listájára. Legközelebb a Vecsésnek a ranglistán jelenleg 10. helyen álló pesti REAC-cal kell szembenéznie vendégként. Ezen a találkozón valószínűleg ismét sikerül majd megszerezniük a három pontot érő győzelmet, hisz az őszi szezonban már bizonyították ellenük a vecsési fölényt (4-1).
A 16. forduló eredményei: Újpest FC II–Békéscsabai Előre 1912 SE 2-2, Vecsés FC–Orosháza FC 3-0, Bőcs KSC–Restart-ceglédi VSE 0-1, Nyíregyházi Spartacus FC–Hajdúböszörményi TE 1-1, Dunakanyar-Vác–MTK Budapest II 2-1, DVTK–REAC 3-0, DVSC-DEAC–Mezőkövesd-Zsóry 0-1.
ADR


« vissza

Kapcsolódó cikkek:

Legolvasottabb cikkeink:

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció