Június elsején a bajnoki címért játszanak

2012. június 8.

A Monori SE gyermek fiú-leány kosárlabda csapata idén a Pest Megyei Zárt Bajnokságban 4. helyezést ért el. Az előző évi középmezőny végéhez képest nagyon nagy előrelépést jelent ez az eredmény.


A tabella aljáról induló csapatunk szépen menetelt előre egész évben. A legjobb nyolc csapat között már nagyon erős ellenfelekkel kellett megküzdeni, de a kemény munka eredményeként, sikerült szépen helyt állni játékosainknak.
     A Monori SE serdülő leány kosárlabda csapata a Pest Megyei Bajnokságban ezüstérmet szerzett. A döntőre május 6-án került sor Százhalombattán, ahol csapatunk két mérkőzését egy győzelem, egy vereséggel zárta. A csapat nagyobb része ebben a szezonban kezdett kosárlabdázni, szemben az ellenfelekkel, ahol a játékosok sok éve játszanak együtt. Ennek tudatában, ez a siker igazi bravúrnak mondható. Az idén teljesen újjáalakult csapatnak olyan eredménye ez, melyet kevesen gondoltak volna.
     A férfi megyei csapat június 1-jén játssza utolsó mérkőzését, ahol a bajnoki cím megszerzése a tét! Este fél hétkor várunk minden szurkolót a Szterényi sportcsarnokba.
Csuba Attila
Címkék: Monori SE

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció