Kerékpártolvajok nyomában

2012. szeptember 20.
Az idei nyáron megszaporodtak a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén a kerékpárlopások, főként a vasútállomásokról, rendelőintézetek elől tűntek el a kerékpárok. A rendőrség mindent megtesz a lopások felderítése érdekében.

A folyamat megállítása végett, a rendőrség kiemelt figyelmet fordított e bűncselekmények elkövetési helyszíneinek, körülményeinek, elkövetési módszereinek elemzésére, illetve a további bűncselekmények megakadályozására. A bűncselekmények felderítése érdekében több alkalommal, visszatérően is akciókat szerveztek.
A nyomozati munka eredményeképpen elfogásra került egy fő gyömrői, illetve egy fő monori lakos, akik több kerékpár eltulajdonítását is beismerték.
Az elfogott személyek kihallgatása gyanúsítottként és egyben előzetes letartóztatásuk is megtörtént. Az eljárások jelenleg is folyamatban vannak, az ügyekben jogerős ítéletek bírósági eljárások befejezését követően várhatóak.
A fel nem derített hasonló jellegű kerékpárlopások esetében továbbra is nagy erőkkel folyik a nyomozás, melyben a településeken kiépített kamerarendszer nagy segítséget jelent.

Monori Rendőrkapitányság
Címkék: kerékpár lopás monor rendőrség monori rendőrkapitányság

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció