Kétszáznál is többen

2013. január 16.
A monori sportegyesület ITF Taekwon-do szakosztálya által rendezett országos versenyen gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt B kategóriában léphettek pástra a versenyzők. 

Tavaly november 17-én, a III. Monor Kupa ITF Taekwon-do országos bajnokságon 201 versenyzőtől volt hangos a monori Szterényi József Szakközépiskola sportcsarnoka. 
A színvonalas rendezvényen formagyakorlat és küzdelem kategóriában mérték össze tudásukat az indulók. 
Már reggel 7 órától készen álltak a rendezők az érkező csapatok fogadására. A technikai értekezletet követően a csapatok bevonulása következett, majd az ünnepélyes megnyitón beszédet mondott Lódi István, a monori taekwon-do-szakosztály vezetője, aki örömét fejezte ki a versenyzőknek, akik ilyen szép számmal képviselték magukat. Köszöntötte Szőnyi Jánost, a Monori Sport Egyesület elnökét és Szőnyi Sándort, Monor város Oktatási, Közművelődési, Sport és Egyesületi Bizottságának elnökét. Ezután kezdetét vette a verseny, először a formagyakorlat selejtezői és döntői, majd ebédszünet után a küzdelem selejtezői és annak izgalmas döntői következtek. A küzdelmek izgalmait tovább fokozta, amikor a verseny fővédnöke, Harmat László VIII. danos mester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség elnöke, a verseny védnöke és főbírája személyesen is megjelent.
A bírói kart a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség vizsgázott bírái, mesterei alkották. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a versenyzők nagy száma miatt a rendezvény díjátadása a tervezettnél jóval később, este fél 11-kor fejeződött be. Minden versenyszám első helyezettje serleget kapott, a dobogós helyen végzett versenyzők éremmel és oklevéllel térhettek haza.
A rendezvényen készített képek megtekinthetők a Monor Online Facebook-oldalán. 

Veroczki Barbara
Címkék: Taekwon-do

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció