Kikapott Üllőn a Tápiószecső

2010. október 20.
A Tápiószecső FC vereséget szenvedett a 9. játéknapon a Pest Megye I. osztály labdarúgó bajnokságában. Az Üllő otthonában kapott ki 1-0-ra. A Grezsák Zsolt játékos-edző vezette csapatnak a Pilis ellen kulcscsonttörést szenvedett Bereczki Zoltánt kellett legutóbb nélkülöznie, így a mérkőzésre a védő-középpályás játékos hiánya is rányomta a bélyegét.

A Tápiószecső jelenleg a negyedik helyen állomásozik, de mindössze három pont lemaradása van a harmadik Pilissport-PLSE-től. A listavezető helyről már a hetedik fordulós Újlengyel elleni 2-1-es veresége után visszaesett. Legközelebb is kemény küzdelemre kell számítaniuk a sárga-feketéknek, hisz a jelenleg mögöttük ötödik, de pontazonossággal álló Diósd ellen kell kiállniuk. Igaz, azzal a kis előnnyel indulnak, hogy élvezhetik a hazai pálya előnyét.
 

Bereczki lesérült

A Pest megyei I. osztályban szereplő Tápiószecső bajnoki 8. fordulóján az MTK nevelésű Bereczki Zoltán súlyosan megsérült. A védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó kulcscsonttörést szenvedett. Valószínűleg emiatt hosszabb időre is nélkülöznie kell majd a klubjának a 22 éves futballistát.
A 9. forduló  eredményei: Halásztelek FC–Erdőkertesi SE 3-1, Diósd–Hé­vízgyörk 5-1, Újlengyel DSE–Felsőpakony 1-1, Tárnok KSK–Gö­döllő 1-2, Bag–Pilissport-PLSE 1-0, Üllő SE–Tá­piószecső FC 1-0, Pilisi LK-Legea–Törteli KSK 0-0, Veresegyház–Örkény SE 1-0.
 
A 10. forduló mérkőzései: Halásztelek FC–Veresegyház, Gödöllő–Újlengyel DSE, Felsőpakony–Pilisi LK-Legea, Törteli KSK–Üllõ SE, Tápiószecső FC–Diósd, Erdőkertesi SE–Bag, Pilissport-PLSE–Tárnok KSK, Hé­vízgyörk–Örkény SE.
 A  
Címkék: foci Üllő Tápiószecső Felsőpakony

« vissza

Kapcsolódó cikkek:

Legolvasottabb cikkeink:

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció