Különleges zenei élménnyel vár a Deephlux

Koncert

2014. augusztus 15.
Régiónkban sajnos csak ritkán lehet része hallójáratainknak modernkori elektronikával fűszerezett, igényes dallamokban, éppen ezért kötelező program az igényes zene kedvelőinek a Deephlux zenekar üllői koncertje.

A downtempo, trip-hop és neosoul műfajokat ötvöző zenekart a Zenés nyári esték keretében hallgathatják meg a város központjában, akik szeretnék lágy elektronikus dallamokkal hangulatossá tenni a péntek estélyüket.
Az együttes 2012-ben jött létre Őrsi András (sampler, scratch), és az üllői Végh Balázs (ének) társulásából. Később csatlakozott a duóhoz Bencze László (gitár), Weil András (billentyű), Zahár Fanni (fuvola).A zenekar részt vett az A38 Talentométer nevű tehetségkutatóján, ahol elektronikus live act-kategóriában különdíjat nyert. Ez adott kellő lökést a tagoknak, hogy elkészítsék első albumukat Objects címmel. Az album 10 számból álló dalcsokrát az A38 állóhajón mutatták be a skót Hidden Orchestra koncerje előtt. 
Dalaikban a fuvola, az afro-light férfiének, a gyakori rhodes- és zongoradallamok, illetve helyenként szolisztikus gitárelemek csavarják meg a hangmintákból épített elektronikus zenei alapokat. Az angol nyelvű szövegek az önanalízis, az emberi kapcsolatok és a szex körül kalandoznak – olvasható a zenekar Facebook-oldalán.
A Deephlux koncertje augusztus 22-én 19 órakor kezdődik az üllői városközpontban.
varga
Címkék: elektronikus zene koncert buli szórakozás városközpont Zenés nyári esték zenekar együttes

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció