Régió Monor-Albertirsa Régió Gyömrő-Tápiószecső Régió Vecsés-Gyál Monori Strázsa Strázsa Szaknévsor Vecsési Hirdető Monori Hirdető Gyáli Hirdető Gyömrői Hirdető Monorierdői Hírmondó Ceglédi Hirdető Üllői Hírmondó
Albertirsa   Bénye   Csévharaszt   Ecser   Felsőpakony   Gomba   Gyál   Gyömrő   Káva   Kóka   Maglód   Mende   Monor   Monorierdő   Nyáregyháza   Péteri   Pilis   Sülysáp   Tápiószecső   Úri   Üllő   Vasad   Vecsés

Jelszóemlékeztető
Regisztráció
Kultúra

Még mindig repül a Kormorán

2015. augusztus 5.
Koltay Gergely megérezte a gyönyörű népzenei világban az őserőt, aztán megalakította a Kormorán Együttest. A zenekar rendületlenül halad a kiválasztott úton, sikert siker követ. Vezetőjük pedig megkapta a Magyar Köztársasági Aranykeresztet.
tovább »

Zongoratanárt keresnek

2014. december 17.

Monori Tankerület

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Monori Tankerülete pályázatot hirdet Pittner Dénes Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola zongoratanár munkakör betöltésére.
tovább »

Mézeskalács-fesztivál és családi nap

2014. december 16.

Üllő

Második alkalommal szerveződik az Üllői hagyományőrző mézeskalács-fesztivál és családi nap (december 21., városi sportcsarnok), amely keretében az Azurro cukrászda idén is meghirdeti a mézeskalácssütő-versenyt és kiállítást.
tovább »

A rockzene olimpikonjai

2014. december 9.

Tehetség

Két éve alapították zenekarukat az üllői fiatalok, idén nyáron pedig megnyerték a műfaj egyik legrangosabb hazai tehetségkutatóját.
tovább »

Bor, egészség, életöröm

2014. december 2.

Franciaországban díjat kapott a monori borászatról szóló film

Amikor Péterffy András Gyöngyöt az embernek című dokumentumfilmjét levetítették a strázsahegyi Kult Pincében június 7-én a Borvidékek Hétvégéjén, kevesen gondolhatták, hogy ez a monoriakról szóló alkotás nem csak a helybelieket érinti és érdekelheti. Azóta kiderült, hogy a 21. franciaországi Bor-Egészség-Életöröm fesztivál zsűrije két díjjal is jutalmazta.
tovább »

1 2 3 4 5 6 7