Lányok, asszonyok az út szélén

Üllő és Ócsa között várják a kuncsaftot és a szebb életet

2010. január 19.
Az üzletszerű kéjelgés, mint bűncselekmény, 1993 óta nem létezik. 1998 szeptemberétől szabálysértésként kezelte a joggyakorlat, de egy 1999. évi törvény, bizonyos feltételek teljesítése esetén, legális tevékenységgé nyilvánította, következésképpen a jog ma már elismeri a prostituáltak tevékenységét mint szolgáltatást.

Az örömlányok közintézmények 300 méteres körzetében, illetve főutaktól 100 méteres távolságon belül nem űzhetik mesterségüket. Ha mégis tiltott helyen dolgoznak, azt 150 ezer forintos bírsággal, vagy hatvan nap elzárással sújtja a törvény.

Egyes adatok szerint Európában a legolcsóbban a budapesti prostituáltak szolgáltatásaihoz lehet hozzájutni: egy óra 17 ezer forintba kerül, bár a férfi prostik ez esetben is többet keresnek: óránként 28 ezret.
Földi Ágnes, a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete elnökének nyilatkozata szerint örömlányokból túlkínálat van, túl sok nő próbál meg ezzel pénzt keresni.
Becslések szerint az országban nagyjából húszezer lehet a prostituáltak száma.
Hogy a régióban mennyien lehetnek, arról nem találtunk adatot. Férfitársasá­gokból származó, „suttogó propaganda” révén nagyjából tudni lehet, mely buszmegállókban jelenik meg alkonyatkor egy-egy kis hölgy, aki ötezerért kapható. A szolgáltatást leglátványosabban felvonultató hely azonban az Üllő és Ócsa közötti, nagy forgalmú út, amelynek mintegy öt kilométeres, erdős szakaszán nyáron, a szezonban húszan is posztolnak, kuncsaftra várva.


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció