Lefagytak a bútorárak!

Megéri hidegben meleg ágyat venni!

2010. február 22.
– A februári hidegben nincs is jobb annál, mint bebújni egy meleg ágyba. Ezért is találtuk ki legújabb akciónkat, amelyben annyi százalék kedvezményt adunk vásárlóinknak, ahány fok minuszt mutat az üzlet előtt elhelyezett hőmérő – mondta Kovács István, a Kofa 2003. Kft. ügyvezetője. – És ha már ágyakról beszélünk, ne feledkezzünk el a hozzá tartozó kiegészítőkről: az ágyrácsról, a matracról és az ágyneműről. Az ágyrács fontos szerepet tölt be a nyugodt, kiegyensúlyozott alvásban, de célszerű azt a matraccal együtt kiválasztani, hiszen a tartószerkezet típusát a matrac összetétele határozza meg. Lehet viszont tökéletes az ágyrács és a matrac, ha a gerincünk vonala megtörik a nyakunknál, mert a fejünk nincs megfelelően alátámasztva. Ezért szükséges egy jó párna is, amely mostanában már nem tollal van kitömve, hanem speciális memory foam vagy latex az alapanyaga.

– Az említett termékeket nagy választékban tartjuk az üzletünkben – tette hozzá Lőrinc Ági. – A tél végi kedvezményünk ezekre a termékekre is érvényes. Érdemes hát ellátogatni hozzánk az új bemutatótermünkbe, ahol további személyre szabott tanácsokkal és kedvezményekkel is várjuk a vásárlókat.

Új helyen várják a vásárlókat.
Tavaly óta az új bemutatótermében várja a Kofa 2003 Kft. az ügyfeleit, Monoron, a Petőfi Sándor utca 42. szám alatt.
 
Végre a hidegen is spórolhatunk.
Ahány fok mínusz, annyi százalék kedvezmény a Kofánál
 
 
 
Érdemes azért tudni, hogy a bemutató­termünkben kiállított ágykeretek és más bútorok csak ízelítőt adnak a teljes választékból. Leginkább csak ötletadók, hiszen rendkívül sok variációban készítjük őket. A kizárólag kereskedelemmel foglalkozó bútoráruházakhoz képest, mi akár egy nap alatt is legyártjuk a vevő kívánságának megfelelő szabványos méretű ágykeretet, így nem kell heteket várni arra, hogy megérkezzen az igényeinek megfelelő bútor. De akkor sem esünk kétségbe, ha valaki teljesen egyedi bútort szeretne készíttetni, mivel ezt is rövid, legfeljebb kéthetes határidővel vállaljuk, ráadásul még így is ugyanannyiba kerül, mintha egy szabvány méretű bútort vett volna meg egy bútoráruházban. Ha viszont valaki azonnal el szeretne vinni egyet a kiállított termékekből, akkor azt jelentős kedvezménnyel teheti meg. A bútorainkat kiváló minőségű borovi fenyőből és bükkből készítjük, kívánságra pácoljuk vagy antikoljuk őket.

– Mivel a kereskedelem mellett a bútorok gyártását is mi végezzük, ezért rendkívüli ár-érték arányt tudunk biztosítani a vásárlóinknak – hangsúlyozta Kovács István. – Nagyon ritkán fordul elő, hogy ne tudnánk megegyezni valakivel, aki konkrét vásárlási szándékkal érkezik hozzánk. Azoknak pedig, akik kevésbé szeretnek az árról tárgyalni, számtalan kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk. Törzsvásárlóink például alapból 10%-kal olcsóbban juthatnak hozzá termékeinkhez. Ha valaki nem csak az ágykeretet, de a matracot is nálunk veszi meg, akkor ajándék párnával kedveskedünk neki.

– Az akcióink azonban nem csak kedvezményekből állnak, hiszen minden hónapban kisorsolunk egy tenerifei utazást is két fő részére – tette hozzá Lőrinc Ági.


Kofa 2003 Kft. Telefon: 06-70-210-4916
Web: www.kofa2003.hu, www.agykiraly.hu
Cím: Monor, Petőfi Sándor u. 42.

(x)
Címkék: bútor

« vissza

Kapcsolódó cikkek:

Legolvasottabb cikkeink:

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció