Lelökte az Üllőt Monor a dobogóról

2010. augusztus 16.
Augusztus 7-én rendezték meg a futsal Kun László Kupát Kiskunlacházán a tornacsarnokban. Három nagy együttes (a bajnok Duna Takarék ETO, a bronzérmes Colorspectrum Aramis és a negyedik helyezett Üllő FC Cső-Montage) mellet a Monori SE is részt vehetett a kupajátékban. NBII Pest csoportjának 4. helyén végzett Monori SE játékosainak már az első mérkőzésen sem kisebb ellenfél jutott, mint az UEFA Futsal Cup-ra készülő bajnoki aranyérmes Duna Takarék ETO.

A mérkőzés elején még nem látszott meg a két együttes közti különbség, de a pihenő előtt már 3-0-ra vezettek a bajnokok, akik a megilletődött Gallai Attila edzette csapatot végül 10-0-ás eredménnyel legyőzték. A második mérkőzésére – mely már a bronzéremért zajlott – a gólnélküli vereség ellenére sem adta fel a Pest megyei gárda a küzdelmet, s végül nagy meglepetésre 4-3-ra legyőzte az NBI-es Cső-Montage-t. Biztosan hozzájárult a sikerhez, hogy a vezető gólt a 11. percben Papp Krisztiánnak sikerült megszereznie (1-0), s bár erre szinte azonnal jött az üllői válasz (1-1), a lelkesedéstől fűtött Papp Tamás is megzörgette gyorsan a hálót (2-1), hogy visszaszerezzék a vezetést. A második félidőben a Monor nem ült le, sőt tovább növelte előnyét Barta Tibor és Bokros Bálint góljaival (4-1), amire az Üllőiek szintén kettővel válaszoltak (4-3), de még mindig megmaradt az egy gól különbség, mely már kitartott a mérkőzés végéig. A Kun László Kupát végül a bajnok Duna Takarék ETO vihette el, de ezzel a remek eredménnyel a Monori SE-nek sikerült végül felkapaszkodni melléjük a dobogóra, s a kupáért folyó harcban megszerezni a harmadik helyet.

Monori SE kerete: Kapusok: Spenger Szabolcs, Kajli Tamás. Mezőnyjátékosok: Hajdúcsi Péter (csk), Nyúl Zoltán, Barta Tibor, Katona Tamás, Szőke Tamás, Bokros Bálint, Papp Krisztián, Papp Tamás, Szőke István, Szőke Mátyás, Kovács Péter. Edző: Gallai Attila.

Adr« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció