Lezárult a nyomozás az üllő kislány ügyében

2011. május 27.
A rendőrség lezárt a nyomozást, életveszélyt okozó testi sértéssel és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják az összeharapdált üllői kislány szüleit. Az apa többször súlyosan megverte a kislányát, egyszer pedig összeharapdálta a kislány testét. Az anyát is gyanúsítják, amiért nem védte meg a gyerekét. A szülők előzetesben maradnak, hamarosan vádat emelnek ellenük.

Először megharapta, majd pár napra rá megverte, mert idegesítette a gyereksírás. Az apa többször ráütött a gyermek fejére, majd a babakocsiból kivette és belevágta a kiságyba. Az agresszív szülőkről a kórház értesítette a rendőröket még novemberben. A kislányt koponyatöréssel és más sérülésekkel szállították az intézménybe. P. Vivient és Sz. Gábort őrizetbe vették és mindkettőjüktől fogmintát vettek, és megállapították, a baba testén éktelenkedő fognyomok az apától származnak.

- Ügyfelem nagyon sajnálja azt, ami a kislányával történt, folyton érdeklődik az állapota felől. Magyarázatot azonban nem tud adni a tettére – mondta Sz. Gábor ügyvédje, Fridman Róbert, aki a ügyfele érdekeire hivatkozva nem kommentálta az információkat.
-A fiú betegesen féltékeny volt a lányomra, nem egyszer megverte. Nem dolgozott, agresszív volt, éppen ezért óvtam tőle a lányom. De ő hiába volt csupa kék-zöld folt, ragaszkodott Gáborhoz. Beszéltem Viviennel az eset óta, tudom, hogy ő egy ujjal sem bántotta a picit – csuklott el a nagymama hangja, aki most azért harcol, hogy nála helyezzék el a babát.Vivien ügyvédje, Mile Adrienn szerint a lányt annyira megviselték a történtek, hogy pszichológushoz kell majd járnia a börtönben. A lányt az bántja leginkább, hogy nem tudta megvédeni a gyereket az apjától.

Forrás: www.blikk.hu


Címkék: rendőrség bűncselekmény

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció