Lovagi lakoma és borász bál

2009. február 15.
A Monor Környéki Strázsa Borrend január 31-én már negyedik alkalommal rendezte meg nagy sikerrel a támogató célú Lovagi Lakoma és Borász Bált.

A Monor Környéki Strázsa Borrend január 31-én már negyedik alkalommal rendezte meg nagy sikerrel a támogató célú Lovagi Lakoma és Borász Bált. A bál helyszínéül most is a Jászai Mari Általános Iskola Aulája szolgált. A rendezvény rangját mutatja, hogy neves szervezetek képviseltették magukat, így vendég volt a Borrendek Országos Szövetségének Főtitkára, a Magyar Borutak Szövetségének Főtitkára, a Magyar Szőlő és Borkultúra Kht. ügyvető igazgatója, Első Magyar Fehérasztal Lovagrend képviselői, Fesztiválvárosok Szövetségének elnöke, István Nádor Borlovagrend, Krémer Fülöp Borlovagrend, Promontorium Borlovagrend és a Vinum Ister-Granum Regions Borrend képviselői.
 
A bál egyik különlegessége volt, hogy több étterem kínálta ételeit, A La Fiesta Party Service tulajdonosa, Kovács László egyeztető irányításával alakult ki az éttermek által készítendő ételsor és történt meg az ételek mellé kínálandó borok kiválasztása.
A lakomát a Forrás Étterem, a Gombás Étterem, a La Fiesta Party Service, a Nicolette Étterem és Panzió, a Nyerges Hotel és Étterem és a Zila Kávéház és Étterem szolgáltatta.
A legízletesebb étel közönségdíját a Nyerges Hotel és Étterem nyerte, a legzamatosabb bor címet Hanzelik Lajos Karát 2008 évjáratú bora kapta.

KGY

 

 « vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció