Magyar Termék Nagydíj Monoron

2008. szeptember 15.
Elnyerte a zsűri döntése alapján a 2008. évi Magyar Termék Nagydíj országos pályázatán az Automatikus mozgáskorlátozottak által is használható köztéri illemhely termékével a B&K Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet.

Az ünnepélyes díjátadásra a sajtó nyilvánossága előtt a Parlament épületében szeptember 3-án került sor.
– Hosszú és kitartó fejlesztési munka eredménye a most elnyert díj – mondta Kugel György, a cég vezetője. – Nyilvános illemhelyeink már most is megtalálhatók a hazai nagyvárosokban, valamint a belső szaniter berendezéseket és az intelligens épületvezérlési rendszert  illetően a hazai autópályák parkolóiban lévő pihenő házak nagy részében is.
    A díjazott illemhelyek kifejlesztésére egy európai uniós pályázat elnyerése kapcsán nyílt lehetőség. A Moholy Nagy Művészeti Egyetem Formatervezési Tanszékével kötött együttműködés alapján a cég fejlesztő gárdája tervezte meg és gyártotta le az utcabútor kategóriába tartozó termékeket.
    – Bízunk abban, hogy a díj elnyerése meggyőzi a hazai és európai városok vezetőit, hogy a mi termékünket válassza – hangsúlyozta a vezető.
bq


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció