Márciustól a monori utazási iroda új helyen kínálja legnépszerűbb útjait

2011. március 11.
A térség legdinamikusabban fejlődő utazási irodája, a monori UniTravel, a tavasz első napjától új helyen várja az utazások szerelmeseit.

    – 2010-ben közel négyszáz elégedett ügyfél utazását szerveztük meg – hangsúlyozta Kocsis Andrea, a vállalkozás vezetője. –  Úgy gondolom, hogy nem a véletlen vezette őket hozzánk, hanem az általunk kínált szolgáltatások magas színvonala, hiszen eddig nem egy kimondottan frekventált helyen működött az irodánk. Mivel emiatt sokan nehezen találtak meg bennünket, ezért döntöttünk úgy, hogy új helyre költözünk. Március elsejétől  a monori főpostával szemben lévő tágasabb üzletben találkozhatnak velünk ügyfeleink.
    – Továbbra sem kell majd csalódniuk bennünk, hiszen az általunk kínált utazások ugyanannyiba kerülnek, mint más budapesti utazási irodában, vagy akár magánál az utazásszervezőnél, ráadásul a törzsutas, az előfoglalási, last minute kedvezmények nálunk is  ugyanolyan feltételekkel vehetők igénybe – hangsúlyozta az iroda vezetője. – Mivel kapcsolatban állunk az ötven legnagyobb utazásszervező céggel, ezért a legolcsóbb belföldi úttól a legdrágább egzotikus utazásig nálunk mindent megtalálnak ügyfeleink. Idén, ahogy tavaly is, valószínűleg inkább az olcsóbb utak lesznek népszerűek, ezért olyan ajánlatokkal is várjuk ügyfeleinket, amelyet egy szűkös költségvetéssel gazdálkodó család is megengedhet magának.  Előfoglalási kedvezménnyel például már nyolcezer forintért is kínálunk apartmant egy személyre Görögországban, sőt 19 900 forintért már a buszos utazás költségét is tartalmazza ajánlatunk. Az előfoglalási kedvezményeink egyébként április 30-ig élnek, ezért érdemes minél hamarabb felkeresni bennünket, ha valaki olcsón szeretne idén nyaralni menni.
    – Működésünk elmúlt öt évében a vevők igényei szerint alakítottuk kínálatunkat – tette hozzá Kocsis Andrea. – Ezért például ma már közvetlenül nálunk kötheti meg az ügyfél az utasbiztosítását is. Gondoltunk azokra is, akik csak rövid időre szeretnének kikapcsolódni, így irodánkban szinte bármilyen hazai színházi eseményre, koncertre vagy más programra lehet jegyet vásárolni.


2011. március 1-től:
Monor, Petőfi S. u. 12.
(a főpostával szemben)
Tel.: 06-29-415-425
uni-monor@monornet.hu
Címkék: utazás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció