Második a Sülysáp

2010. október 20.
A Pest megyelabdarúgó bajnokság I/B Dél csoport 9. fordulóján 5-3-as vereséget szenvedett el a Sülysáp KSK a Gyáli BKSE-től, s ezzel a második helyre szorult. Azért emiatt a szurkolóinak sem kell különösebben aggódniuk, mert ebben a szezonban a csapat igazán jól szerepel, hisz ez a második buktatója csupán.

 

 


Arról már nem is beszélve, hogy a szurkoló nézők ismét egy gólzáporos mérkőzésnek lehettek a szemtanúi. Jelenleg a listavezető helyet egy pont különbséggel az Alsónémedi SE vette át, de ismét lehet számítani előzésre, hisz amíg a Sülysáp az eddig már hét vereséget elszenvedett, hátul kullogó Kiskunlacházát fogadja, addig az Alsónémedi a középmezőnyhöz tartozó Újhartyán ISE-vel kell megküzdenie – igaz szintén házigazdaként.
 
A 9. forduló eredményei: Autoshop-Kiskunlacháza SE–Alsónémedi SE 1-3, Újhartyán ISE–Szentmártonká­tai SE 3-3, Gyömrői SE–Pereg SE 1-2, Bugyi SE–Dömsödi SE 2-1 Nagykáta SE-Káta GSM–Hernád SE 2-1, Taksony SE–Dány KSK 7-2, Gyáli BKSE–Sülysáp KSK 5-3, Tápiómetáll-TSE–Ráckeve VAFC 4-0.
 
A 10 forduló mérkőzései: Gyömrői SE–Taksony SE, Sülysáp KSK–Autoshop-Kiskunlacháza SE, Ráckeve VAFC–Dömsödi SE, Hernád SE–Tápiómetáll-TSE, Bugyi SE–Dány KSK, Pereg SE–Gyáli BKSE, Alsónémedi SE–Újhartyán ISE, Szentmártonkátai SE–Nagykáta SE-Káta GSM.
 ADR


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció