Mátra-csoportban a Monor

2010. augusztus 16.
Újdonságként hatott a hír, hogy a 2010-2011-es szezon labdarúgó bajnokságában a Monor átkerült az NBIII Mátra-csoportba. Nem lesz egyszerű így a Pest megyei gárda helyzete, hisz egy-két kivétellel teljesen új csapatokat és pályákat kell megismernie. De Varga Károly együttese mindent megtesz, hogy az új körülmények között is megállja a helyét.

Ezt bizonyítja a Monoron tartott Vecsés SE elleni felkészülési mérkőzésen elért 2-2-es eredmény is. Aki látta a mérkőzést, nem unatkozott az első harminc percben, hisz már addigra megszületett a négy gól. Igaz, utána már több találat nem esett, de a mérkőzés fennmaradó kétharmadában mindkét csapat vezetőjének lehetősége nyílt szinte a teljes játékospaletta kipróbálására, míg a közel száz szurkolónak pedig az új szerzemények megismerésére. A Monor az őszi szezont a tavaly kilencedik helyen zárt Heves vendégeként kezdi meg.
 
Mátra-csopot:  Balassagyarmat VSE (Nógrád), Balmazújváros FC (Hajdú), Dunakeszi VSE (Pest), Eger FC Kft (Heves), Felsőtárkány SC (Heves), Gyöngyös AK (Heves), Hevesi LSC (Heves), Monor SE (Pest), Ózd FC (Borsod), Putnok VSE (Borsod), RAFC (Budapest), RKSK (Budapest), Salgótarjáni BTC (Nógrád), Tiszaújváros FC (Borsod), Tura VSK (Pest), Vasas F Kft II (Budapest).
 TRN


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció