Még nem pihenhet meg az Üllő

2009. március 15.
A futsal NBI alapszakaszának 17. fordulóján remekül szerepelt odahaza az üllői Cső-Montage.

Még a pályán be sem melegedtek a csapatok, mikor a harmadik percben Mezőfalvi találatával megkezdődött a gólgyártás. Mire a gödöllőiek feleszmélhettek volna, Német Péter ismét betalált a vendégek hálójába. Ezután Kis János gárdája mindent megtett a szépítésért, ám helyette érkezett a hidegzuhany, Erdős duplázott, majd mindezek után Hudák megadta a kegyelemdöfést.
Az Üllő a vendég Gödöllői SK elleni 5-0-s eredménye ellenére sem várhatja nyugodtan a kecskeméti záró fordulót. Igaz ők már biztos feljutók az alapszakaszból, de a Hírös Futsal is szeretne bennmaradni. Nekik viszont a 18. fordulón elért győzelem az utolsó szalmaszáluk, így valószínűleg keményen fognak küzdeni az üllőiek ellen. Arról nem is beszélve, hogy a kecskemétiek tavaszi mérkőzéseinek eredményei szintén javuló tendenciát mutatnak.

A 17. forduló eredményei: MVFC Berettyóújfalu–Goldball RFC Csömör 5-0, Colorspectrum Aramis–FTC 3-3, Üllő FC Cső-Montage–Gödöllői Sport Klub 5-0, Dupont-Fortuna FC–Duna Takarék AFC 11-8, Legrand-M–Szentes–Hí­rös Futsal Club SE 1-3.

A 18. forduló mérkőzései: Gödöllői Sport Klub–Colorspectrum Aramis, Goldball RFC Csömör– Dupont-Fortuna FC, Hírös Futsal Club SE–Üllő FC Cső-Montage, Duna Takarék AFC–Legrand-M-Szentes, FTC–MVFC Berettyóújfalu.

ADR« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció