Mézeskalács-fesztivál

Programok

2013. december 10.
Hagyományteremtés céljából rendezik meg az I. Mé­­zes­­kalács-fesztivált Üllőn.

A rendezvény keretében mé­zes­ka­­lácssütő-versenyt és -kiállítást is szerveznek a programok megálmodói, amelyre karácsonyi receptúra alapján összeállított házi készítésű mé­zeskalács-figurákat, mázas süteményeket és házikókat várnak a szervezők.
A mézeskalácsok készítői óvodai csoport, általános iskolai csapat, illetve háziasszonyok, munkahelyi közösségek kategóriákban mérethetik meg kézművesre­mekeiket. Az elkészült művek a rendezvény napján az Üllői Közösségi Központban tekinthetők meg.
Nevezni az üllői Azzurro cukrászdában lehet, az eredményhirdetés és díjkiosztás december 14-én szombaton 16 órakor a Közösségi Központ galériájában lesz.
A hagyományos konyha kedvelőit is ínycsiklandó ízek várják ezen a napon a városközpontban: a Zsálya bisztró ízletes ételekkel és italokkal várja a mézeskalács-fesztivál vendégeit.
Az adventi készülődés jegyében kézműves foglalkozásokon vehetnek részt kicsik és nagyok, 15 órától pedig a Kiss Kata Zenekar ünnepi koncertjét hallgathatják meg akik ellátogatnak az üllői Templom térre.

varga
Címkék: mézeskalács fesztivál koncert cukrászda kiállítás

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció