Most házat lehet nyerni

Csévharaszton kisorsolják, ki kapja a vadonatúj sorházi lakást

2008. október 15.
Könnyed szórakozásra hívja a kikapcsolódásra vágyókat a Szécsényi-Ház Kft. október 18-án Csévharasztra.

A településen Kovácsovics Fruzsinától kezdve az Irigy Hónaljmirigyig a könnyűzenei élet számos kiválósága ad koncertet. No de nem is ez az igazi attrakció, hanem az, hogy a Ház-sor-Show-ló nevű fesztivál során a kft. által épített egyik vadonatúj sorházi lakást is kisorsolják azok között, akik egész napos családi belépő-sorsjegyet váltanak. Egy jegyért egy egész házat… Nem rossz!Egyet nyerni is lehet. Kiváló
minőségű házak, amelyekben élni
is jó


    Meseházak. Az embernek ez az első gondolata akkor, ha a Szécsényi-Ház Kft. által Gombán felépített sorházak előtt sétál, mint ahogyan ugyanez az érzés keríti hatalmába akkor is, ha a vállalkozás most épülő csévharaszti épületeit szemléli.
    A vecsési vállalkozás nem „mai gyerek” a szakmában, hanem a régi, békebeli építészmesterek örökségét ápolja. Nem akármilyen épületek fűződnek a céghez. Budapesten több társasházat is építettek már, de például a közelmúltban Amerikából hazaköltözött Győry Eszter festőművész leányfalusi villáját is ők újították fel. Mégpedig nem is akárhogyan, hiszen a tüzes extravaganciával újjávarázsolt villának azóta is a csodájára jár a hazai építésztársadalom.
 – Azért jöttünk a régióba, mert itt most éri meg igazán építkezni. Komoly fellendülés elé néz ez a vidék – mondta Szécsényi Ferenc, a cég ügyvezető igazgatója. – A régiónkban jelentős építőipari fejlesztéseket generál az a tény, hogy a közelmúltban elkészült a Budapestet elkerülő M0-ás körgyűrű, az M4-es autópálya folytatását pedig a jövő esztendőben indítják.     
– Gombán először kisebb lakásokat építettünk, majd nagyobbakat is, és azt vettük észre, hogy ez utóbbira is komoly kereslet van – hangsúlyozta a vezető. – Főleg Budapestről kiköltöző emberek vásároltak lakást tőlünk. Amennyiben az ár-érték arány megfelelő, akkor az optimális lakásméret száz négyzetméter körüli. Lakóparki lakásokra és családi házakra is egyre nagyobb az igény a térségben, de leginkább az úgynevezett sorházas lakóparkok kelendőek, ahol elől egy kis kocsibejáró, hátul pedig egy kis saját kert is van. Az emberek szeretik, ha van egy kis udvaruk, ahová ki tudnak ülni, ahol szalonnát süthetnek, napozhatnak, pihenhetnek, a gyerekek pedig biztonságos körülmények között játszhatnak. Tapasztalatunk szerint ebbe a régióba manapság a legtöbben Dél-Budapest panelházaiból költöznek ki. Számukra pedig roppant fontos az itteni tiszta, jó levegő és családcentrikus környezet.
    – Gomba után egyrészt azért Csévharaszton kezdtünk újabb ingatlanfejlesztésbe, mert ez a terület is hasonló adottságokkal rendelkezik, másrészt pedig azért, mert a csévharaszti önkormányzat maximálisan vállalkozóbarát településfejlesztési politikát folytat. – mondta Szécsényi Ferenc. – Márpedig egy vállalkozó számára fontos, hogy az önkormányzatban milyen partnerre lel. A csévi sorházakban kétféle lakást építettünk.
A kisebbik 92 m2 alapterületű, és 16,7 millió forintért kínáljuk, a nagyobbik pedig 105 m2 alapterületű, és 18,2 millió forint az ára. Előbbi 3,5 szobás, utóbbi pedig 4 szobás. Ami azonban közös bennük, hogy a legmodernebb hőszigetelési előírásoknak megfelelő anyagok felhasználásával épültek: műanyag nyílászárókkal, porotherm téglákkal, és dryvit hőszigetelt vakolattal.
    Ezek után jogosnak tűnik a kérdés, ha tényleg ilyen csodás házakat épít a vecsési székhelyű cég, akkor miért szervez október 18-ára egy olyan, egész napos fesztivált a sorházak mögött található focipálya területére, amely során azok között, akik megvették a családi belépőként is érvényes sorsjegyet, egy új lakást sorsolnak ki. Nincs itt valamilyen huncutság?
    – Ebben semmilyen ellentmondást nem látok – fogalmazott az ügyvezető. – Az ország összes lottóárusító helyén vásárolható sorsjeggyel egy nagy játékot kívántunk életre kelteni. Tízezer forintért ugyanis a szerencsés nyertes 16,7 milliót érő otthont kaphat. Ez első hallásra valóban szokatlan árukapcsolatnak tűnik, de hát mi mindig is az újdonságok hívei voltunk. Kezdetben csak egy jó bulit képzeltünk el, de egyre csak jöttek az újabb és újabb ötletek. Így született meg a Ház-sor-Show-ló fesztivál programja. Számunkra ugyanis nem csak az fontos, hogy kiváló minőségű terméket állítsunk elő, de az is fontos, hogy az  emberek jól érezzék magukat, hogy szeressenek itt élni.
    Jezsó Ákos
(X)


További felvilágosítás a HÁZ-sor-SHOW-ló fesztivállal kapcsolatban: Tel.: 06-70-770-1457, 06-29-433-725,
Cím: 2200 Vecsés, Széchenyi u. 75. E-mail: szecsenyiplusz@citromail.hu Honlap: www.hazshow.mlap.hu
« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció