Mozdulj rá a Sportos Szombatra!

2012. szeptember 18.

Napjainkban egyre nagyobb figyelem irányul a sportra, egyre többet lehet hallani, olvasni a mozgás egészségmegőrző és betegségeket megelőző hatásáról. Az olimpia évében mindennek különös jelentősége van, hiszen az egész ország szinte egy emberként szurkolt olimpikonjainkért. Ez a koncentrált figyelem talán felébresztheti annak az igényét, hogy a televíziók elől felállva a kistérségben élők is elkezdjenek aktív sporttevékenységet folytatni.


Kistérségünk 15 polgármestere egybehangzóan támogatta azt a kezdeményezést, hogy az érdeklődők 2012. október 6-án, szombaton a települések sportlétesítményeit 50 százalékos kedvezménnyel vehessék igénybe. Bízunk abban, hogy az önkormányzati fenntartású (tornaterem, sportpálya, uszoda) létesítményeken kívül a sportvállalkozások is csatlakoznak majd a kezdeményezéshez.
     Az ötlet a Torkos Csütörtök sikerét látva született, így kapta a Sportos Szombat elnevezést. Az ország egyik leginkább várt gasztronómiai eseményének évről évre növekszik a népszerűsége. Ez az akció egyformán jó a vendégnek és a vendéglátónak is. Jó reklámot biztosít, és hosszú távon növekszik a látogatók száma.
     Ismerve a Monori kistérség sokoldalú sportolási lehetőségeit, ez a nap alkalmat teremthet arra, hogy az itt élők kipróbálhassanak olyan sportágakat, amelyekre eddig nem volt lehetőségük. Természetesen azoknak is kivételes időpont ez, akik eddig is rendszeresen mozogtak. Azok a csapatok, baráti társaságok, amelyek teljes áron bérlik a tornatermeket, ezen a napon ezt kedvezményesen tehetik meg. Olyan sportszakemberekre is számítunk, akik sportáguk, szakosztályuk népszerűsítése, tagtoborzása céljából szeretnék kibérelni valamelyik település tornatermét.
     Azok a sportvállalkozások, amelyek eddig még nem csatlakoztak a kezdeményezéshez, de felkeltettük érdeklődésüket, kérjük, jelentkezzenek a sportreferens@monorikisterseg.hu e-mail címen. Mindenkire számítunk, legyen konditerme, lovardája vagy bowlingpályája.
     A Sportos Szombattal  kapcsolatos aktualitásokat, az igénybe vehető sportlétesítmények listáját és nyitva tartását megtalálhatják a www.monorikisterseg.hu weboldalon.
     Mozduljunk rá a Sportos Szombatra!
Zátrok Tamás
Címkék: Sportos Szombat

« vissza

Kapcsolódó cikkek:

Legolvasottabb cikkeink:

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció