Mozgalmas május

2011. június 1.

A tavasz utolsó hónapja nagy örömünkre nyugodt éjszakai szolgálatokat, viszont annál izgalmasabb, színesebb nappali programokat tartogatott a monori polgárőrök számára.


Mindenekelőtt szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik jelentkeztek a Monori Strázsa újságban megjelent, vasgyűjtéssel kapcsolatos felhívásunkra.  A lomtalanítás előtti napokban lebonyolított akciónk igen eredményesen zárult. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a későbbiekben is elszállítjuk a feleslegessé vált fémhulladékot.
            Nagy büszkeséggel számolok be arról, hogy az Ady Úti Általános Iskola előtt folytatott jelzőőri tevékenységünk március 22-e óta töretlenül zajlik, polgárőr társaink minden reggel kint vannak az iskola előtti gyalogátkelőhelynél, ezzel biztosítva a diákok biztonságos közlekedését. Külön köszönet azon tagjainknak, akik naponta vállalják ezt a feladatot.
            Továbbra is képviseltetjük magunkat minden egyes szombati MSE focimeccsen, legalább 5-6 tagunkkal. Próbáljuk biztosítani a szórakozás és a játék biztonságát.
            Májusban igen sok városi rendezvényre kaptunk meghívást. Csak felsorolásszerűen: részt vettünk az Alma Együttes és a Csík Zenekar koncertjén, az Ady Úti Általános Iskola polgárvédelmi napján, a Strázsahegyi Tekerőn és a Városi Gyermeknapon is.
            Éjszakai szolgálataink során továbbra is folytatjuk a város kiemelt területeinek fokozott ellenőrzését, többször megfordulunk a vasútállomás, a buszpályaudvar, a sportpálya, a sétálóutca és a kilátó környékén is. Ebben a hónapban nyugodt éjszakai szolgálatokat tudhatunk magunk mögött, rendkívüli eseményről nincs hírünk. Az egyesület telefonszáma a szolgálatok alatt működik, ide várjuk észrevételeiket, bejelentéseiket.
            Mint látható, igen sok dolgunk van éjjel-nappal, így szívesen látunk új tagokat csapatunkban. Megtalálnak minket minden héten 19 és 20 óra között egyesületi irodánkban (Monor, Deák Ferenc utca 12.), illetve jelentkezni lehet a következő telefonszámon: 70/339-9511. Lakossági bejelentés, jelentkezés: monoripolgarorseg@gmail.com. A szolgálat elérhetősége: 06-70/459-7073.
Oberst Marietta
Címkék: polgárőrök

« vissza

Kapcsolódó cikkek:

Legolvasottabb cikkeink:

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció