Művészektől gyerekeknek

2009. március 15.
A monori Vigadó július 13. és 17. között olyan napközis tábort szervez a gyerekeknek, ahol neves művészek segítségével sajátíthatják el a különféle művészeti ágak alapismereteit.

Az egy hét alatt foglalkozásokat tart többek között Koday László Csokonai Vitéz Mihály díjas festőművész, Kiss Adél festőművész, a monori József Attila Gimnázium tanára, a Monori Strázsák Néptánc Egyesület tagjai, Simorka Sándor szobrászművész, számos szakmai díj tulajdonosa, valamint Gallai Attila zeneszerző. A színjátszást kedvelő gyerekek Vereczkei Gabriellától tanulhatnak. A program része egy egész napos autóbuszos kirándulás is a szentendrei skanzenbe.

A tábor szervezői a szellemi gyakorlatokat testedzéssel is kiegészítik, a jelentkezők ugyanis délelőtt az uszodában és a sportpályán elégíthetik ki mozgásigényüket. Az egész napos programokhoz az energiát a tízórai és a meleg ebéd biztosítja. A naponta 8 órától fél 5-ig tartó táborba 6 és 16 év közötti gyerekek jelentkezését várják 2009 április 24-ig a 06-29-413-212-es telefonszámra vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címre. A tábor részvételi díja 15 ezer forint, amely az étkezéseket, az uszodabelépőt, a kirándulást és a foglalkozások eszközeinek árát is magában foglalja.

(X)
Címkék: Vigadó tábor

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció