Nem indult fényesen a tavaszi szezon

2010. március 16.
Márciusban a nemzeti bajnokság másodosztályában is megkezdődtek a tavaszi idény küzdelmei. A Kelet-csoportban a Békéscsaba fogadta hazai pályán régiós együttesünket, a Vecsést. A lila-fehérek elleni összecsapás első félidejében jobban kezdett a Herédi-gárda, amit három kapufa is igazolt, de fölényüket góllal sajnos nem sikerült érvényesíteniük (0-0).

 


A második játékrészben fordult a játék, s a 3 pontot érő találatot végül a házigazdáknak sikerült megszerezniük, egy szögletből Balogh rúgta hálóba a kipattanó labdát (1-0), amit Vezérnek nem sikerült hárítania. Így nem indult fényesen az idény. Máskor sem jön jól a bajnokságban egy vereség, de most ezzel a 3 pont veszteséggel sikerült a Vecsésnek magára húznia ellenfelét a tabellán. Ráadásul a középmezőnyben játszó gárdák szorgosan gyűjtögették a pontokat. Legközelebb régiósaink – pihenő után – szintén vendégként állnak majd pályára az előttük két hellyel állomásozó Mezőkövesd ellen.
 
A 16. fordulóeredményei: KBSC FC–Hajdúböszörményi TE 1-0, Szolnoki MÁV–Bőcs KSC 1-1, Békéscsabai Előre 1912 SE–Vecsés FC 1-0, MTK Budapest–REAC 2-2, BKV Előre SC–DVSC-DEAC 1-0, Dunakanyar-Vác–Baktaló­rántháza VSE 1-0.
 
A 17. forduló mérkőzései: DVSC-DEAC–Békéscsabai előre 1912 SE, Restart-Ceglédi VSE–BKV Előre SC, Baktalórántháza VSE–Makó FC, Bőcs KSC–MTK Budapest, Hajdúböszörményi TE–Szolnoki MÁV, Mezőkövesd-Zsóry–KBSC FC, REAC–Dunakanyar-Vác.
TR


« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció