Nyárváró borvacsora

2011. április 21.

A csopaki Jásdi Pincészet lesz a vendége a május 6-án 19 órai kezdettel megrendezett nyárváró borvacsorának az Airport Hotel Budapest Avion éttermében.


A kitűnő borsorhoz méltó kíséretet Kántor Ferenc András Exe­cuti­ve Chef ételremekei biztosítják. A menüsor: Cserszegi fűszeres 2009 – Almás zöldfűszeres ricotta mousse-al pirított ciabatta tányéron; Siralomvágó Olaszrizling 2008 – Óriás házi ravioli kecskesajtos öntettel; Nagykúti char­­don­nay 2007 – Mahi-Mahi filé capris paradicsom con­casse-val, Jas­min rizzsel; Ranolder 2007 – Erdei gyümölcsös strucc raguval; Lőcze­dombi Szürkebarát 2006 – Egy meglepetés desszerttel kísérve, amely méltó lezárása lesz a mámoros estének. A részvételi jegy ára fejenként 6500 forint. További információ és jegyrendelés a következő telefonszámokon egész nap: 06-30-495-7903.

Címkék: borok vacsora

« vissza

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció