Összekovácsoló erő a gyermek

2013. március 7.
Elismerésben részesült az Üllői Református Egyházközség Baba-Mama köre, ahol új közösségi helyszínt adtak át a Családháló pont közreműködésével. 

A tavaly július óta havi rendszerességgel működő baba-mama foglalkozásokon alkalmanként 8-10 fő vesz részt, akik mára már baráti közösséggé kovácsolódtak. A baba-mama kör a Családháló online magazin által kiírt pályázaton indult, és nyerte el a Családháló pont címet, illetve az ezzel járó 50 000 forint értékű „babasarkot”, melyet február 28-án, családias hangulatban vehettek át a baba-mama kör tagjai. 
Az eseményt Kun Mária református lelkész nyitotta meg. Beszédében hangsúlyozta a család fontosságát, melyben a gyermekvállalás által erősödhet a szeretet és összetartozás érzése. – Ittlétünk mutatja, hogy számunkra is fontos a család, a gyermekek pedig erősítik az egymáshoz való kötődésünket, nem csak szűken vett családunkban, hanem tágabb közösségünkben is – zárta gondolatait Kun Mária. 
A Családháló pontot Gesztes Olympia, a Családháló pontok koordinátora adta át. Köszöntő beszédében kiemelte, az pályázat elbírálásakor az döntött Üllő mellett, hogy a pályázati anyagban leírták: a baba-mama kör vállalja a Családháló pont kialakításával járó további felelősséget, és mindent megtesz a közös célért, a családok megsegítéséért. 
Az eseményen Rétvári Bence a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) alelnöke, parlamenti államtitkár is részt vett. 
A gyerekek örömmel vették birtokba a református gyülekezeti teremben kialakított „babasarkot”. 

varga
Címkék: baba mama református egyházközség

« vissza

Kapcsolódó cikkek:

Legolvasottabb cikkeink:

Hozzászólások (0 db)

Új hozzászólás
Új hozzászólás írásához kérjük lépjen be, vagy regisztráljon!


Jelszóemlékeztető
Regisztráció